MAX Winterquiz

MAX-presentatoren bakken kerstspektakelstuk voor nieuwe MAX Wintercampagne

MAX is er, óók in de winter! Met deze slogan laat de omroep zien er te zijn. In een tijd die door veel mensen als fijn en gezellig wordt ervaren, maar ook somber en eenzaam kan zijn. MAX is volop aanwezig, verhoogt de feestvreugde en zorgt voor afleiding op televisie, radio en online. Dit alles wordt benadrukt met een winterfrisse campagne. Vertrekpunt is de website MAXiser.nl, daarop is het complete aanbod te vinden.

Vanuit de Heel Holland Bakt-tent

Voor de wintercampagne gaan verschillende MAX-kerststerren naar de befaamde baktent om een prachtig kerstbaksel te creëren. We vieren immers de tiende verjaardag van Heel Holland Bakt. De tent is volledig in kerstsfeer en iedereen trekt zijn/haar mooiste kerstoutfit én bakschort aan.

Nadat Jan Slagter het welbekende startschot geeft, gaan André van Duin, Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Martine van Os, Dionne Stax, Carrie ten Napel, Özcan Akyol, Daniel Dekker, Sander Zwiep en Jurgen van den Berg vol enthousiasme aan de bak. De feestvreugde wordt verhoogd met de winterversie van Als de zon schijnt, de speciaal voor MAX geproduceerde uitvoering van André van Duins hit. Het spectaculaire eindresultaat is de komende weken veelvuldig te zien op de verschillende kanalen en nu al via deze link. De campagne bestaat verder onder meer uit een kerstkaartenactie en online campagne.

“Feestdagen vieren we samen”

Jan Slagter, directeur Omroep MAX: “De feestdagen vieren we samen. Met deze campagne benadrukken we de warmte en gezelligheid die we iedereen toewensen. Maar uiteraard hebben we ook aandacht voor ouderen die het moeilijk hebben, in binnen- en buitenland. Deze mensen mogen en kunnen we niet vergeten. We doen wat we kunnen met MAX Maakt Mogelijk en zorgen voor afleiding en vermaak met een divers aanbod op televisie, radio en internet.”

Warmte en gezelligheid

MAX benadrukt met deze campagne de warmte en gezelligheid die veel mensen in december ervaren. Want als de zon niet aan de hemel staat, schijnen duizend lichtjes op de straat. We maken het gezellig thuis, zitten samen lekker voor de buis. Maar we vergeten niet dat het voor veel mensen ook een lastige periode is. Het is vroeg donker en – ook tijdens de feestdagen – is eenzaamheid (onder ouderen) een groot probleem. Gelukkig is MAX er met nieuwe en vertrouwde programma’s op televisie, radio én online. En dat mag iedereen weten.

Aanbod in de winter

Op televisie brengt MAX in de wintermaanden titels als Heel Holland Bakt, Doorbakken, In de voetsporen van de jaren 60 en verschillende afleveringen van TV Monument. Op oudejaarsavond is er weer een Tijd voor MAX Oudejaarsshow. Verder heel veel muzikaal vermaak. We kunnen ons verheugen op concerten van De Dolly Dots, Rob de Nijs en er verschijnt een keur aan artiesten op het MAX Kerstconcert; onder anderen Matt Simons, Roxeanne Hazes, Tineke Schouten en Berget Lewis treden op in Studio 21.

Op NPO Radio 1, 4 en 5 is MAX er onder meer met De Perstribune, Villa VdB, Maatwerk, Goeiedag Haandrikman! en Lunch Lekker met Daniel Dekker. En we kunnen ons verheugen op 2 nieuwe vertrouwde stemmen: Simone Walraven en Erik de Zwart. Zij gaan in januari van start met hun nieuwe programma’s.

En ook online is MAX volop aanwezig. Op het platform MAX Meeting Point kunnen MAX-leden elkaar, óók in de winter, gemakkelijk ontmoeten in een veilige omgeving. Op MAX Vandaag zijn de hele maand artikelen te lezen over de feestdagen; o.a. over het ophangen van de feestverlichting en met de lekkerste recepten voor een geslaagd kerstdiner. Speel de kerst(muziek)quiz, maak kerstpuzzels of beluister MAX-podcasts.

Tot slot staat ook MAX Magazine in het teken van de winter. In het laatste nummer van het jaar de hoogte- en dieptepunten van 2022 in woord en beeld en natuurlijk aandacht voor alle bekenden uit binnen- en buitenland die ons zijn ontvallen dit jaar.

Geef een reactie