pubquiz

MAX komt met speciale pubquiz voor televisie

De pubquiz is populairder dan ooit. In stad en land slaat jong én oud massaal aan het quizzen. Binnenkort komt MAX met een gevarieerde pubquiz op televisie. 

Laagdrempelig

François Boulangé kwam met dit idee bij Jan Slagter, die het meteen een geweldig concept vond en besloot deze pubquiz te produceren met MAX. De pubquiz van is laagdrempelig, zeer gevarieerd, komisch en vooral heel erg gezellig. Om naar te kijken, maar zéker ook om mee te spelen. En dat kan! MAX-directeur Jan Slagter: “Het leukste aan een pubquiz is dat je ‘m met z’n allen speelt. Met vrienden, familie, clubs, verenigingen, zelfs complete woonwijken; iedereen kan meedoen. Uiteindelijk zal er in een finale gestreden worden om de felbegeerde MAX pubquiz bokaal. We gaan er voor zorgen dat heel Nederland kan meespelen.”

Hoogste tijd

Fanatiek pubquizzer François Boulangé: “Als ergens bij mij in de buurt een pubquiz wordt georganiseerd, dan sta ik te trappelen om met ons team mee te doen; staat altijd garant voor een leuke avond. Daarnaast maak ik zelf ook vaak quizzen voor cafés en bedrijven. Het wordt hoog tijd dat er eens een pubquiz op tv komt.”

Geef een reactie

Reacties (4)

 1. Peroni54 says:

  Leuk, dat er een pubquiz op TV komt.
  Waar kunnen wij ons opgeven om mee te doen?

  1. MAX Vandaag says:

   Beste Peroni54, bedankt voor uw reactie en leuk dat u interesse heeft voor de Pubquiz. Het is op dit moment nog niet mogelijk hiervoor aan te melden. Zo gauw dit het geval is maken wij dat via onze kanalen bekend en vindt u het terug via https://www.maxvandaag.nl/oproepen/.

 2. rvdl says:

  Is er inmiddels al meer bekend over de pubquiz?
  En ook over het eventuele opgeven voor de pubquiz?

  1. MAX Vandaag says:

   Beste rvdl, bedankt voor uw reactie. Nee, wij hebben hier nog geen nieuws over vernomen.