Scrooge Live

Lunch Lekker met Daniel Dekker presenteert: Scrooge Live vanuit Leeuwarden

Op vrijdag 17 december is het radioprogramma Lunch Lekker met Daniel Dekker (NPO Radio 5) aanwezig bij de repetities van het televisiespektakel Scrooge Live in Leeuwarden. Tussen 12.00 en 14.00 uur ontvangt Daniel Dekker hoofdrolspelers Jeroen van Koningsbrugge en Joep van Deudekom.

Live vanuit Leeuwarden

Daniel Dekker is aanwezig bij de repetities van Scrooge Live in Leeuwarden. In het televisiespektakel wordt het kerstverhaal over Ebenezer Scrooge op geheel eigen wijze tot leven gebracht. In de ‘slaapkamer’ van Scrooge ontvangt Daniel Dekker hoofdrolspelers Jeroen van Koningsbrugge en Joep van Deudekom. Ook praat hij met producent Jacco Doornbos over het hele project en hij gaat in gesprek met Chantal van Gool van Nationaal Fonds Kinderhulp. Samen met dit fonds wordt aandacht gevraagd voor kinderarmoede in Nederland.

Het doel van de uitzending is om het probleem aan de kaak te stellen en om zoveel mogelijk geld op te halen, om deze kinderen aan nieuwe kleding te helpen. Verder hoort de luisteraar bij Lunch Lekker met Daniel Dekker muziek uit Scrooge Live!

Scrooge Live is zaterdag 18 december om 20.30 uur te zien bij MAX op NPO 1. Meer informatie over de televisie-uitzending vindt u hier.

Geef een reactie