Podcast Slagter en Dresselhuys werken door!

Jan Slagter en Cisca Dresselhuys maken podcast over doorwerken na het pensioen in ‘Slagter en Dresselhuys werken door!’

Stoppen met werken? Omroep MAX-directeur Jan Slagter (70) en journalist Cisca Dresselhuys (80) moeten er niets van weten. Zij werken door na hun pensioen, net als steeds meer Nederlanders. In de nieuwe podcastserie Slagter en Dresselhuys werken door! van Omroep MAX en NPO Luister spreken Jan en Cisca hierover met bekende doorwerkers. De podcast is vanaf zondag 28 april te beluisteren via de gratis NPO Luister-app.

Hoe kunt u doorwerken na uw pensioen?

Vandaag de dag werken maar liefst 230.000 mensen door na hun pensioen. Onder hen Jan Slagter, Cisca Dresselhuys en hun podcastgasten. Hoe kan het dat sommige mensen niet van stoppen weten? Is het een luxe als u kunt doorwerken? Of is het een verslaving waarvan u eigenlijk zou moeten afkicken? En wat voor werk kunt u nog doen, als u fysiek misschien niet meer op uw best bent? Dat zoeken Jan en Cisca uit met onder anderen Maarten van Rossem, Marco Bakker, Willeke van Ammelrooy, Noraly Beyer en Carry Slee. En voor de werkende luisteraars die reikhalzend uitkijken naar de eerste dag van hun pensioen: van hun gasten horen Jan en Cisca óók hoe u uw werk zó leuk maakt, dat u helemaal niet meer wilt stoppen.

Slagter en Dresselhuys werken door!

Cisca Dresselhuys: Behalve onze gereformeerde opvoeding hebben Jan en ik nóg een grote overeenkomst: we weten allebei niet van ophouden als het om werken gaat. Daarover gaan we samen én met andere doorwerkers in gesprek, op dezelfde manier als bij De Geboden van Slagter en Dresselhuys. En Jan kennende worden de actualiteiten ook in deze nieuwe podcastserie niet geschuwd.”

Slagter en Dresselhuys werken door! is het vervolg op de Omroep MAX-podcast De Geboden van Slagter en Dresselhuys, een podcast over de gereformeerde jeugd van Jan Slagter en Cisca Dresselhuys. Met hun nieuwe podcastserie richten Jan en Cisca hun blik op de toekomst, want er is werk aan de winkel!

De podcast Slagter en Dresselhuys werken door! is te beluisteren vanaf zondag 28 april 2024 via de gratis NPO Luister-app.

(Foto: © MAX)

Geef een reactie