Zussen

Familiegeheimen ontrafeld in nieuwe MAX- dramaserie Zussen

In de 8-delige dramaserie Zussen blijken 3 jonge vrouwen tot hun grote verrassing halfzussen te zijn die samen de boerderij van hun vader erven. Naast zijn mysterieuze dood worden de zussen ook geconfronteerd met andere familiegeheimen in het dorp. Zussen is te zien vanaf woensdag 3 april 2024 bij MAX op NPO 1. Bekijk hier de trailer!

Familie geschiedenis ontrafelt

Als na het noodlottig overlijden van haar vader blijkt dat hij nog 2 dochters heeft, is dat een enorme schok voor boerendochter Rolinde. En niet alleen voor haar, maar ook voor haar halfzussen Nienke en Faya. De 3 vrouwen zullen zich tot elkaar moeten zien te verhouden en ook tot zichzelf. Want wie ben je als je je verleden niet kent? Bovendien blijkt het leven van hun vader omgeven met mysterie, niet in de laatste plaats rond zijn overlijden. Want was dit wel een ongeluk?

Cast serie Zussen

De hoofdrollen worden gespeeld door Huub Stapel (vader Johan), Olga Zuiderhoek (oma Saar), Joy Delima (dochter Rolinde), Melody Klaver (dochter Faya) en Fockeline Ouwerkerk (dochter Nienke). Daarnaast maken vele andere bekende acteurs hun opwachting. Het scenario van de serie is geschreven door Ingrid van Berkum (Lieve Mama, Hockeyvaders) en Martin van Steijn (De 12 van Oldenheim, Lieve Mama). De regie is in handen van Annemarie van de Mond (The Takeover, Flikken) en Michiel de Jong (Hockeyvaders).

De 8-delige serie Zussen is te zien vanaf woensdag 3 april 2024 om 20.35 uur bij MAX op NPO1. Vanaf woensdag 3 april is de dramaserie Zussen ook in zijn geheel te zien op NPO Start

(Foto: © MAX/Elmer van der Marel)

Geef een reactie