Deelnemers Bed & Breakfast 2024

Eigenaren testen elkaars accommodatie in een nieuw seizoen Bed & Breakfast

In het MAX-programma Bed & Breakfast testen b&b-eigenaren andermans accommodaties. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. Een nieuw seizoen is te zien vanaf dinsdag 12 maart 2024 bij MAX op NPO 1.

Zo goed mogelijk in de watten leggen

In elke aflevering logeren 3 koppels een nacht in een bed & breakfast. De b&b-eigenaren proberen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen, terwijl de gasten hun verblijf aan een grondig onderzoek onderwerpen. Na een leuk uitje en een nacht in andermans b&b, bepalen de gasten wat zij hun bezoek waard vinden. Welk verblijf komt als beste uit de bus?

Linda, Kim, Debby, Willem, Laura en Michel

In de 1e aflevering van Bed & Breakfast beginnen we bij Linda en haar dochter Kim. Samen runnen zij een bed en breakfast bij hun boerderij. Op de boerderij hebben ze koeien en vrije uitloopkippen. De dames hoeven dan ook niet ver te reizen voor het uitje, want ze laten vol trots hun boerderij zien. Daarna mogen de gasten logeren bij Debby en Willem. In Noord-Limburg heeft dit stel een bijzondere b&b compleet in de duizend-en-een-nacht sfeer. Laura en Michel sluiten deze aflevering af. Zij hebben een bed en breakfast op loopafstand van de historische binnenstad van Wijk bij Duurstede. Tijdens het uitje nemen zij hun gasten dan ook mee langs de highlights die dit stadje te bieden heeft.

Bed & Breakfast is te zien vanaf dinsdag 12 maart 2024 om 20.30 uur bij MAX op NPO 1. 

(Foto: © MAX)

Geef een antwoord