Duur 00:17
Gepubliceerd op 8 maart 2021

Download gratis de MAX Geheugentrainer app

Elke dag een fit geheugen

Train uw brein op een laagdrempelige manier met de gratis MAX Geheugentrainer app. Deze leuke én uitdagende app is gebaseerd op het populaire televisieprogramma van Omroep MAX en bevat o.a. het Boodschappenspel, Zoekplaatje en Letterwirwar.

De MAX Geheugentrainer app is de officiële app bij het gelijknamige televisieprogramma van Omroep MAX. En kunt u spelen op smartphone en tablet.


Download in Google play store
app
(voor Android-tablet of –telefoon)


Download in Apple App Store
app
(voor Apple-tablet of –telefoon)

Speel de leukste geheugenspellen

De app beschikt over 14 minispellen, verdeeld over de categorieën Geheugen, Rekenen, Concentratie en Taal. Elk spel is voor iedereen makkelijk te leren en op 3 verschillende niveaus te spelen.

Natuurlijk bevat de app het befaamde Boodschappenspel. Maar ook met andere populaire spellen uit het televisieprogramma kun je aan de slag: het Zoekplaatje, het Correctiespel en Letterwirwar. En speciaal voor De MAX Geheugentrainer app zijn er nog een tiental extra hersenkrakers ontwikkeld: de Boodschappenteller, Wegwijs, het Sorteerspel, de Woordzoeker, het Tegelspel, de Rekentegels, het Optelspel, Samenvoegen, Laag naar Hoog en het Anagrammenspel.

 

Verbeter uw concentratie in slechts 10 minuten per dag

De app bevat een dagelijkse test die spelers motiveert om op een leuke manier aan de conditie van het geheugen te werken.

De veelzijdige test, bestaande uit 5 stappen, is speciaal op het spelersniveau afgestemd. Door deze tienminutentest dagelijks te spelen kunt u uw concentratievermogen verbeteren.

Kortom het ideale geheugensteuntje om uw mentale fitheid te trainen.

Meet en vergelijk uw voortgang

Spelers kunnen hun voortgang bijhouden of hun score per spel vergelijken met vrienden of leeftijdsgenoten. Ook zonder internetverbinding is de app te spelen, daardoor kan er altijd getraind worden.

Houd de app in de gaten!

De MAX Geheugentrainer app wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe spellen. Zo wordt het trainen van het geheugen nooit saai!

Meer weten?

Heeft u een vraag of opmerking over de app? Kijk eerst of uw vraag al beantwoord wordt bij de Veel gestelde vragen. U kunt ook gebruik maken van het vragen en/of opmerkingen formulier. De voorwaarden voor gebruik van de app vindt u hier.

Geef een reactie

Reacties (5)

  Carmen Wijngaarde says:

  Ik heb moeite om de app voor tablet innestelen er gaat altijd wat mis mee en doe er heel lang over iemand een tip?

  Haajeejeeaa says:

  Als ik naar deelnemers/sters kijk dan zie ik regelmatig 20- of 30-tigers. Dat is toch niet de doelgroep van Max. Geheugentraining is toch voor ouderen en niet een gelegenheid om goedkoop/gratis aan een tablet te komen.

  Elly68 says:

  Waarom is de app niet gewoon op je computer te installeren

  Paul van den Broek says:

  Waar kan ik mijn antwoord van de kijkersvaag invullen?

   MAX Vandaag says:

   Beste Paul van den Broek, bedankt voor uw reactie. Dat kunt u doen via: https://www.maxvandaag.nl/sessies/paginas/oproep/doe-mee-aan-de-geheugentrainer-kijkersvraag/

Bekijk ook

Meer