De MAX Eropuitjes van 19 t/m 25 augustus

Gaat u de komende week gratis een molen van binnen bekijken, geniet u van de zomermarkt in Zandvoort of maakt u een mooie wandeling door een kasteelpark? Bekijk de Eropuitjes van de komende week!

Sonsbeek TheaterAvenue

Tientallen voorstellingen, acts, muziek, lekker eten en drinken en dansen. Dat zijn maar een paar ingrediënten van de Sonsbeek TheaterAvenue, ook wel het Theatrale kermis van het Oosten genoemd. Op onder andere vrijdag 19 augustus kunt u er terecht.

Mosseldag

Voor de liefhebbers van zeebanket is het zeker de moeite waard om op zaterdag 20 augustus de gezellige mosseldag in Yerseke te bezoeken. U krijgt de mogelijkheid om vers zeebanket te proeven, maar ziet ook hoe de inwoners leven voor en van de productie van vis.

Zomermarkt Zandvoort

Op zondag 21 augustus kunt u de Zomermarkt van Zandvoort bezoeken. Het centrum staat dan vol met meer dan 300 kramen in de Zandvoortse kleuren blauw en geel. Met de kraampjes en een scala aan straattheater gaat u gegarandeerd een gezellige middag tegemoet.

Historisch Zwolle

Voor maandag 22 augustus hebben wij een interactieve wandeling in Zwolle voor u in gedachten. Via uw tablet of smartphone ontdekt u het heden en verleden van Zwolle en haar koninklijke bezoeken. Geen tablet of smartphone voor handen? Dan kunt u de route ook uitprinten.

Bezoek een korenmolen

Reist u dinsdag 23 augustus af naar Zeeland? Tijdens de openingsuren geven de molenaars van Korenmolen de Hoop in Zierikzee u graag uitleg over de molen en bij voldoende wind laten ze de wieken draaien!

Museum Hilversum

Bezoek op woensdag 24 augustus eens 1 van de oudste gebouwen van Hilversum. In het oorspronkelijke raadshuis is Museum Hilversum gevestigd. Elke woensdag is de toegang tot dit museum gratis en aan de hand van Gooische thema’s zijn steeds wisselende collecties te bezichtigen.

Wandelen in kasteelpark

Op donderdag 25 augustus kunt u de natuur in om te wandelen in Kasteelpark Renswoude. Dit park ligt aan de rand van de Gelderse Vallei en in dit gebied vindt u prachtige oude bomen. Ook is de kans groot dat u reeën en verschillende soorten vogels tegenkomt tijdens uw wandeling.

Meer MAX Eropuitjes zien? Bekijk het complete overzicht!

Geef een reactie