Bij Van Duin op de Achterbank

Cabaretiers vieren de lach Bij Van Duin op de Achterbank

Na decennia zelf als komiek in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin nu in gesprek met zijn collega’s; komieken en cabaretiers die hij bewondert. In het programma Bij Van Duin op de Achterbank, naar een idee van André zelf, ontvangt hij zijn gasten in een prachtige oude oldtimer en voert met hen gesprekken over alles wat met humor te maken heeft. Te gast zijn: Youp van ’t Hek, Herman Finkers, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Jochem Myjer en Tineke Schouten.

6 topcabaretiers op de achterbank

Youp van ’t Hek, Herman Finkers, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Jochem Myjer en Tineke Schouten zijn de gasten in de 1e reeks van Bij Van Duin op de Achterbank. De 6 topcabaretiers worden door de bekendste komiek van Nederland naar het theater gebracht, alwaar zij die avond optreden. Het vervoersmiddel is een klassieke oldtimer in perfect staat, dus de gasten worden in stijl van A naar B vervoerd. Op de achterbank vinden gesprekken plaats over komedie, waarbij verschillende fragmenten de revue passeren.

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Vrolijke gesprekken

André van Duin: “Wat is er leuker dan gezellig babbelen over humor?! Jarenlang heb ik zelf op het toneel gestaan en nu mag ik mijn collega’s onderweg naar hún werk vergezellen. Het worden vrolijke gesprekken.”

Youp van ’t Hek

In de 1e aflevering van Bij Van Duin op de Achterbank brengt André niemand minder dan Youp van ’t Hek naar Koninklijk Theater Carré. Hoe ziet Youp het leven als toekomstig pensionado, wat hebben Laurel & Hardy hem geleerd en welke cabaretier ziet Youp als zijn opvolger? Dat en meer komt aan bod in een openhartig gesprek op de achterbank.

Bij Van Duin op de Achterbank is vanaf vrijdag 10 februari om 21.20 uur te zien bij MAX op NPO 1. 

(Foto: © MAX)

Geef een reactie