Kijkje achter de schermen bij Nederland in Beweging #3

Omroep: MAX

Duur: 0:02:30

Uitzending: wo 9 sep 2020 05:00

Achter de schermen bij Nederland in Beweging: de studio

Fit en actief de dag beginnen? Olga Commandeur en Duco Bauwens staan vanaf 7 september 2020 weer elke werkdag vol energie voor u klaar. En om u een idee te geven hoe het er achter de schermen aan toe gaat, neemt Duco u mee in zijn vlogs. U ziet de studio, hoe het af en toe misgaat en u ontmoet de deelnemers die elke dag te zien zijn. 

In de derde vlog praat Duco met nog meer deelnemers over hun motivatie om mee te doen en krijgt u een kijkje in de studio. Bekijk de video bovenaan de pagina.

Nog meer kijkjes achter de schermen

In de eerste vlog ziet u Duco op dag 2 van de opnames. En die zijn anders dan normaal, want het zijn opnames in coronatijd. In de tweede vlog praat Duco met verschillende deelnemers over hun motivatie om mee te doen.

Nieuw seizoen

Een nieuw seizoen van Nederland in Beweging is te zien vanaf maandag 7 september 2020, elke werkdag om 09.15 uur op NPO 2 en om 10.15 uur op NPO 1.

Geef een reactie

Reactie

  1. Madlyn says:

    Al jaren (nog voor Olga!!!) doe ik mee met NiB en voel me daar goed bij. Ben nu 81 en heb wel wat probleempjes maar na meegedaan te hebben voel ik me altijd weer beter. Afgelopen jaar genoot ik altijd van dat stralende gezicht van Rita en toen ik de eerste keer meedeed met de nieuwe oefenploeg (ik neem de uitzending vaak op dus zie niet altijd die van dezelfde dag.) zag ik haar niet en dacht: wat jammer! Want die lach van haar maakte mijn hele dag goed. Gelukkig zag ik haar vanmorgen weer! En nu heb ik ook wat van de blogs gezien. Heel leuk om de mensen zo iets beter te leren kennen. En ik blijf doorgaan met meedoen!!!!!!
    Groeten van Madelon Michel (ex-GOK-lid dus oud-omroepmedewerker)