Duur 02:13
Gepubliceerd op 8 september 2020

Achter de schermen bij Nederland in Beweging: de deelnemers

Fit en actief de dag beginnen? Olga Commandeur en Duco Bauwens staan vanaf 7 september 2020 weer elke werkdag vol energie voor u klaar. En om u een idee te geven hoe het er achter de schermen aan toe gaat, neemt Duco u mee in zijn vlogs. U ziet de studio, hoe het af en toe misgaat en u ontmoet de deelnemers die elke dag te zien zijn. 

In de tweede vlog praat Duco met verschillende deelnemers over hun motivatie om mee te doen. Bekijk de video bovenaan de pagina.

Nog meer kijkjes achter de schermen

In de eerste vlog ziet u Duco op dag 2 van de opnames. En die zijn anders dan normaal, want het zijn opnames in coronatijd. In de derde vlog praat Duco met nog meer deelnemers over hun motivatie om mee te doen en krijgt u een kijkje in de studio.

Nieuw seizoen

Een nieuw seizoen van Nederland in Beweging is te zien vanaf maandag 7 september 2020, elke werkdag om 09.15 uur op NPO 2 en om 10.15 uur op NPO 1.

Geef een reactie

Reacties (2)

  1. sunsun says:

    zo fijn dat NL in beweging ook om 10.15 is. Nu kan ik weer meedoen want ik start langzaam op zodat 9.15 te vroeg was voor mij. Ik had een aantal uitzendingen opgenomen maar dat werkt voor mij niet. Hele zomer niets gedaan en nu weer gestart; alles kraakt en piept maar voelt wel goed. (Ik ben 77 met nogal wat fysieke beperkingen maar juist dan is het noodzakelijk goed te bewegen) Fietsen en wandelen gaat bijna niet dus is NL in beweging een uitkomst. Dankjewel MAX!

  2. Madlyn says:

    Ik doe al zo lang mee met Nederland in Beweging. Nog voor dat Olga in beeld kwam!!! Er was toen een witharige man die het deed; later heeft hij ook nog in het team meegedaan. Ik geniet van de beweging die zo goed worden uitgelegd en voor mij (op mijn 81ste) nog altijd goed te doen zijn. N.i.B. heeft me vorig jaar nadat ik een wervelbreuk had opgelopen weer op de been gekregen. Zelfs toen ik een enkel brak in 2004 deed ik zittend de oefeningen mee. Ik hoop nog heel wat jaartjes mee te kunnen doen, jullie zijn geweldige instructeurs!!

Bekijk ook

Meer