mishandelaars

Help mee zoeken naar de mishandelaars van Stijn (19)

In het Zeeuwse Nieuw-Namen krijgt de 19-jarige Stijn begin oktober 2018 de schrik van zijn leven. Vlak voor zijn huis wordt hij in elkaar geslagen door een groepje onbekende mannen, waarvan nu elk spoor ontbreekt. Het MAX-programma Hallo Nederland wil de daders graag opsporen en ook u kunt helpen. 

Mishandeld op eigen erf

Stijn de Graaf rijdt nietsvermoedend met de tractor naar huis als hij vlak voor  zijn eigen schuur opeens 3 mannen ziet staan. Eén van hen vraagt waarom Stijn hen van de weg heeft gereden. Stijn wil antwoorden, maar voordat hij dit kan doen, wordt hij meerdere keren in zijn gezicht geslagen. De klappen zijn zo hard dat Stijn op de grond valt en buiten westen raakt. Als hij wakker wordt, zijn de mannen weg. Stijn wordt met een gebroken kaak en neus naar het ziekenhuis gebracht, waar hij visite krijgt van de politie. Zij gaan op zoek naar de daders, maar deze zoektocht heeft tot nu tot nog niet naar de daders geleid. Wel is er inmiddels een signalement vrijgegeven. Alle 3 de daders zijn tussen de 25 en 30 jaar oud. Eén van hen is gespierd, heeft kort haar en droeg strakke kleding. Hij is tussen de 1.85 m en 2.00 meter lang. Eén andere dader droeg donkere kleding en had ook kort haar.

Hallo Nederland schiet te hulp

Hallo Nederland wil de politie graag helpen en zendt daarom op 15 oktober 2018 een reportage uit over wat Stijn is overkomen. Er wordt ook een reconstructie uitgezonden. Kijkers die aan de hand van de reportage en reconstructie denken te weten wie de daders zijn, worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. U kunt het zaaknummer 2018235525 noemen als referentie.

U ziet Hallo Nederland elke werkdag rond 18.25 uur op NPO 2.

Geef een reactie