Duur 02:45
Gepubliceerd op 2 maart 2017

Ellis

Ellis was van plan op 50PLUS te stemmen, totdat Henk Krol een aantal onhandige uitspraken deed. Nu twijfelt ze op welke partij te stemmen op woensdag 15 maart 2017.

AOW

Ellis is verpleegkundige in de ouderenzorg. Ze doet haar werk met liefde, maar naarmate ze ouder wordt, valt het werk haar zwaarder. Ze wil daarom graag op haar 65ste met pensioen. 50PLUS sprak Ellis aan vanwege het AOW-standpunt van de partij, maar na de onhandige uitspraken van Henk Krol over cijfers weet ze het niet meer. “Na het interview met Asscher bij De Wereld Draait Door dacht ik ja, waarom doet hij zijn huiswerk nu niet?” zegt Ellis. “En wat ik ook heel jammer vind, is dat hij geen fatsoen heeft, dat hij meteen gaat schelden met ‘leugenaar’.”

Niet overtuigd

Om haar te helpen met het maken van een keuze brengt Hallo Nederland Ellis in contact met de 50PLUS-lijsttrekker wanneer hij staat te flyeren in Amsterdam. Ellis vraagt hem waarom hij zijn huiswerk niet heeft gedaan en zegt hem dat ze het jammer vindt dat hij boos werd tijdens de uitzending. “Ik heb mijn huiswerk fantastisch gedaan,” antwoordt Henk Krol. “Ik had ook nooit zo boos moeten worden.” Maar Ellis is nog niet overtuigd.

De reportage met Ellis is op donderdag 2 maart 2017 te zien in Hallo Nederland.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer