Oude Liefde, Jonge Harten

De nieuwe serie Oude Liefde, Jonge Harten gaat over lang gekoesterde herinneringen en oude liefdesverhalen, in beeld gebracht door jonge kunstenaars. Deze serie is een samenwerking tussen Jesse de Vries, de VPRO en 3LAB. Om dit project te realiseren, is er een crowdfundcampagne gestart.

Herinneringen

In de serie halen senioren herinneringen op over romantiek en het vinden van ware liefde in vroegere tijden. Jonge kunstenaars beelden elk één van die verhalen uit, vanuit hun eigen discipline. Programmamaker Jesse de Vries studeerde in 2013 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht als theater- en scenarioschrijver. Samen met 3LAB is hij  vanaf november 2015 bezig met de research van Oude Liefde, Jonge Harten. Jesse heeft al verschillende gesprekken met senioren gevoerd, maar staat nog open voor meer bijzondere herinneringen en liefdesverhalen om te verbeelden. Heeft u een bijzonder liefdesverhaal? Stuur een mail naar de redactie van Tijd voor MAX Radio. Zij zorgen dat uw verhaal wordt doorgestuurd naar Jesse de Vries.

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Crowdfunding

De serie is naar verwachting in de zomer van 2016 te zien op 3LAB, de plek voor vernieuwing en experiment van NPO 3. In Tijd voor MAX Radio vertelt Jesse de Vries op 25 februari 2016 over dit bijzondere project.

Wilt u een bijdrage leveren aan deze serie? Dat kan! Hoe u dat kunt doen is te lezen op Voor de kunst.

Geef een antwoord