We zijn er Bijna!

Informatief

Martine van Os reist mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. Lief en leed wordt met elkaar gedeeld.

In het programma We zijn er Bijna! reizen Nederlandse toeristen met de eigen caravan of camper in groepsverband langs verschillende hoogtepunten. Presentatrice Martine van Os reist met de groep mee en doet verslag. Op deze pagina leest u het laatste nieuws en kunt u de route en reisverhalen volgen en extra beeldmateriaal bekijken!

Di 31 augustus 2021 20:40 NPO 1 41 min
Herhaald op 6 juli 2023 NPO 1

Vlaaien bakken in Maastricht

Ben en Nel hebben flinke pech: hun zwarte camperbusje begeeft het onderweg en moet worden weggesleept naar de garage.

De groep reist verder van de Veluwe naar Helden in het noorden van Limburg. Ben en Nel hebben flinke pech: hun zwarte camperbusje begeeft het onderweg en moet worden weggesleept naar de garage. Het is ook wennen aan de weersverandering. Tot nu toe is het on-Hollands prachtig weer geweest, maar nu klettert dan toch de regen op de triplex-daken van de caravans. Tussen de buien door gaat het campingleven gewoon verder. In plaats van jeu de boules wordt er een nieuw spel geïntroduceerd: molka, waarbij je niet met een bal, maar met een houten rol genummerde blokjes omver gooit. In Maastricht krijgen de vakantiegangers een workshop vlaaien bakken.