We zijn er Bijna!

Informatief

Martine van Os reist mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. Lief en leed wordt met elkaar gedeeld.

In het programma We zijn er Bijna! reizen Nederlandse toeristen met de eigen caravan of camper in groepsverband langs verschillende hoogtepunten. Presentatrice Martine van Os reist met de groep mee en doet verslag. Op deze pagina leest u het laatste nieuws en kunt u de route en reisverhalen volgen en extra beeldmateriaal bekijken!

Ma 4 september 2017 21:20 NPO 1 46 min
Herhaald op 10 september 2017 NPO 1

Carrick Island

De groep staat weer veel moois te wachten. De kampeerders reizen af naar de Noord-Ierse kust.

Hier brengt de groep een bezoek aan Giant’s Causeway, een indrukwekkende rotsformatie. Aan diezelfde imposante kust ligt ook Carrick-a-Rede. Hier wordt het vasteland door middel van een touwbrug verbonden met het eilandje Carrick Island.

De groep maakt ook een stop bij een van de meest gefotografeerde plekken van Ierland. Gigantische bomen vormen een tunnel om Bregagh road. Een indrukwekkend gezicht, dat vooral de fans van de hit-serie Game of Thrones zullen herkennen.

In Belfast wordt er een bezoek gebracht aan het Titanic Museum. De groep maakt een stadsrit door de stad, waar de scheidingsmuur tussen het protestantste en katholieke deel te zien is. De groep speelt de finale van jeu de boules. Wie zal er met de winst vandoor gaan?