We zijn er Bijna!

Informatief

Martine van Os reist mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. Lief en leed wordt met elkaar gedeeld.

In het programma We zijn er Bijna! reizen Nederlandse toeristen met de eigen caravan of camper in groepsverband langs verschillende hoogtepunten. Presentatrice Martine van Os reist met de groep mee en doet verslag. Op deze pagina leest u het laatste nieuws en kunt u de route en reisverhalen volgen en extra beeldmateriaal bekijken!

Ma 1 augustus 2016 21:25 NPO 1 46 min
Herhaald op 26 augustus 2016 NPO 1

Alvito - Albufeira

De groep reist van de rustige natuurcamping nabij Alvito naar de eindbestemming: het drukke Albufeira. Hier bezoeken de reizigers fabelachtige rotsformaties.

Met nog maar een reisdag te gaan vertrekt de groep van de rustige natuurcamping nabij Alvito naar het drukke Albufeira in de Algarve.

Vanuit Albufeira maakt de groep een excursie naar het westelijkste puntje van het Europese vasteland. Hier bezoeken de reizigers de meest gefotografeerde plek van Portugal, namelijk de fabelachtige rotsformaties die als bogen in de azuurblauwe zee staan.

In de Algarve krijgen de temperaturen eindelijk Zuid-Europese waarden, maar inmiddels loopt de halve camping te snotteren en zijn er wat medische probleempjes binnen de groep. Een Nederlandse huisarts, gevestigd in Albufeira, kan een aantal bezoekjes verwachten. Uiteindelijk knapt iedereen op en dat is nodig voor de terugreis via de Spaanse binnenlanden.