We zijn er Bijna!

Informatief

Martine van Os reist mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. Lief en leed wordt met elkaar gedeeld.

In het programma We zijn er Bijna! reizen Nederlandse toeristen met de eigen caravan of camper in groepsverband langs verschillende hoogtepunten. Presentatrice Martine van Os reist met de groep mee en doet verslag. Op deze pagina leest u het laatste nieuws en kunt u de route en reisverhalen volgen en extra beeldmateriaal bekijken!

Do 22 juni 2017 17:05 NPO 1 45 min

Agrigento - Palermo

De laatste tocht brengt de reizigers van Agrigento naar Palermo. Onderweg is het één grote bende langs de straten in de bermen.

Het is verboden om afval te dumpen maar de Sicilianen lijken zich er weinig van aan te trekken. De reizigers hebben een lange excursiedag. Ze bezoeken de Catacomben Van de Capucijnen.

Op de laatste reisdag is het vaderdag. Alle mannen ontbijten samen aan een lange tafel op de camping. De finale van jeu de boules gaat dit jaar tussen 2 dames.

In Palermo neemt de groep na ruim 5 weken neemt de nachtboot naar het vasteland van Italië. Op de kade neemt Martine afscheid van alle reizigers.

Dit is een herhaling van 25 augustus 2014.