Tijd voor MAX

Amusement

Tijd voor MAX ontvangt van maandag tot en met vrijdag boeiende bekende en onbekende Nederlanders.

Elke werkdag,
17.10 uur op NPO 1

Wo 19 mei 2021 17:05 NPO 1 43 min
Herhaald op 20 mei 2021 NPO 1

Songfestivalherinneringen ophalen met Frizzle Sizzle

Te gast: Sandra Kim, Esther Hart, Robin Peeters, Laura Vlasblom en Mandy Huydts, Noah Creemers en Marjolein Hekman, Manouk van Asperen en Robin Frings.

Vandaag zijn de versoepelingen ingegaan. Bij ons Robin Peeters, voorzitter van de Nederlandse Internisten Vereniging en werkzaam in het Erasmus MC.

Noah Creemers en Marjolein Hekman staan vandaag in de keuken. Deze scholieren van het Rotterdamse Zadkine Brood & Banket College wonnen de songfestivalkoekjeswedstrijd. Tienduizenden van hun koekje wordt gebakken en op verschillende plekken in de stad uitgedeeld.

Zij tolken niet alleen tekst maar ook muziek: Manouk van Aspereren en Robin Frings zijn dit songfestival onmisbaar als signdancers! Ze vertellen hoe dit in zijn werk gaat, en welke act zij uitbeelden deze week voor doven en slechthoren.

Alweer 35 jaar gelden stonden Laura Vlasblom en Mandy Huydts van Frizzle Sizzle op het songfestivalpodium met de hit ‘Alles is een ritme’. Nu treden ze op bij ons!

En op datzelfde festival in 1986 won de toen 13-jarige Sandra Kim! Zij treedt bij ons op met de songfestival-klassieker: J'aime la vie.