Tijd voor MAX

Amusement

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os

Elke werkdag,
17.10 uur op NPO 1

Di 5 september 2017 17:10 NPO 1 41 min
Herhaald op 6 september 2017 NPO 1

Rotterdamse Oase Bar

De eerste maand van het nieuwe seizoen zijn we weer op toer! Deze week zijn we in Scheveningen. Te gast zijn onder meer Joke Bruijs, Gerard Cox, Jacques Herb, Ron Brandsteder, Dokter Ted van Essen en Gertjan Kiers.

Joke Bruijs en Gerard Cox zijn te gast. Zij brachten vorig jaar met hun theatershow de roemruchte Rotterdamse Oase Bar weer tot leven. Na het grote succes kon een vervolg niet uitblijven. De Oase Bar geeft een feestje gaat dan ook 8 september 2017 in première in de Doelen.

Jacques Herb, Ron Brandsteder en Mini & Maxi vergezellen Joke en Gerard tijdens hun bezoek aan de studio. Samen zullen zij de Scheveningse boulevard op z’n kop zetten met een muzikaal optreden.

Er wordt vanaf de kust uitgezonden, dus wordt er uiteraard ook aandacht besteed aan het 100-jarig bestaan van de Reddingsbrigade.

Dokter Ted van Essen komt vertellen over het jaar waarin zich de eerste cholera-epidemie voordeed, een gebeurtenis waarbij Scheveningen een grote rol speelde.

Tot slot komt ook Gertjan Kiers langs. Zijn doel is om consumenten meer kennis over het product vlees bij te brengen, zodat zij ook eens voor de minder courante delen van dieren gaan kiezen. Gertjan heeft een boek over dit onderwerp geschreven: De Vleesbijbel. Tevens zal hij zorgen voor een smakelijke verrassing.