Tijd voor MAX

Informatief

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os

Elke werkdag om 17.10 uur bij MAX op NPO 1.

Di 17 november 2020 17:10 NPO 1 43 min
Herhaald op 18 november 2020 NPO 2

Rayen Panday over de Climate Comedy Night

Te gast: Kees Schafrat, Charles Groenhuijsen, Ellen Hoog en Kelvin de Lang, Rayen Panday en Ted van Essen.

Het boek De cursus Omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door, van Herman Finkers, is genomineerd voor de NS Publieksprijs. De afgelopen weken ontvingen wij in Tijd voor MAX de genomineerden voor de NS Publieksprijs en met dit boek sluiten wij de reeks af. Boekhandelaar Kees Schafrat kent Herman al jaren en komt vertellen over deze kanshebber.

De memoires van Obama is uit! We bespreken het met Charles Groenhuijsen.

Hij eet nauwelijks vis, zij nauwelijks rood vlees. Hij wil extra proteïne in zijn maaltijd, zij eet liever een licht gerecht. Ondertussen moet er wel elke dag iets op tafel komen en besloten ze nader tot elkaar te komen in hun verschil van smaak en bundelden hun favoriete gerechten in hun kookboek 'Hem versus haar' . Recepten met een twist verzameld door Ellen Hoog en Kelvin de Lang.

De draak steken met het klimaat, juist om er meer aandacht voor te vragen. Dat is wat de Climate Comedy Night inhoud. Onder andere comedian Rayen Panday zal op het podium staan.

En Ted van Essen komt praten over de persconferentie die gepland staat, de verschillende farmaceuten die een vaccin aanbieden en hij beantwoordt kijkersvragen.