Op zoek naar de ware

Te gast: Elisabeth Timmermans, Marianne Timmer, Liesbeth Staats, Sjoerd Pleijsier, Josine Droogendijk en Robèrt van Beckhoven.

Elisabeth Timmermans is al jaren gespecialiseerd in de zoektocht naar de ware liefde. Hoe is het gesteld met het online daten. Voor haar boek 'Liefde in tijden van Tinder' deed ze specifiek onderzoek naar de datingapp Tinder.

Voormalig topschaatster en Olympisch kampioene Marianne Timmer is te gast om ons bij te praten over de wereldbekerwedstrijden schaatsen in het Noorse Hamar.

En Liesbeth Staats is de nieuwe presentator van Nooit Meer Slapen. Zoals de naam al zegt, het radioprogramma wordt 's nachts uitgezonden. Waar kijkt ze het meest naar uit?

Verder: acteur Sjoerd Pleijsier kennen we natuurlijk als Simon Stokvis uit de serie Toen was geluk heel gewoon. Onder de naam van dit alter ego bracht Sjoerd een aantal albums uit met Nederlandse versies van bekende internationale nummers. Zijn nieuwste single, die hij bij ons gaat zingen, is echter Franstalig en een ode aan de door Sjoerd bewonderde Franse chansonnier Claude François die vandaag precies 80 jaar zou zijn geworden. Het oorspronkelijk door François opgenomen lied, Comme d’habitude, werd wereldberoemd als My way in de versie van Frank Sinatra.

Ook bij ons is modejournaliste en Máxima-watcher Josine Droogendijk. Dit jaar is het precies 20 jaar geleden dat Willem Alexander en Máxima elkaar leerden kennen en zo vlak voor hun trouwdag kijken we met Josine op deze periode terug.

En met Robèrt van Beckhoven blikken we vooruit op de finale van Heel Holland Bakt. In onze keuken legt hij uit wat de laatste technische opdracht van dit seizoen is.