Tijd voor MAX

Informatief

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os

Elke werkdag om 17.10 uur bij MAX op NPO 1.

Vr 17 november 2017 17:10 NPO 1 41 min
Herhaald op 20 november 2017 NPO 1

Neeskens de wereldvoetballer

Te gast o.a. Tino Martin, Johan Neeskens en William Rutten.

Tino Martin komt bij ons langs! De Nederlandstalige zanger viert momenteel ongekende triomfen: hij is bezig met een zeer succesvolle toer en zijn concerten in Carré en het AFAS Circustheater in januari 2018 waren in recordtijd uitverkocht. Een mooi moment om samen met hem eens even terug te kijken op zijn carrière tot nu toe en alvast een voorschotje te nemen op wat er voor hem op muzikaal gebied nog allemaal aan zit te komen.

Verder: voormalig topvoetballer Johan Neeskens gold bij alle clubs waar hij ooit speelde als dé publiekslieveling: of het nu bij Ajax was, bij het Nederlands elftal of in Camp Nou van FC Barcelona, de naam van Neeskens galmde door het stadion. Gedragen door dat enthousiasme rende de voetballer nog harder, tackelde hij nog fanatieker en kopte hij nog beter. Over de prachtige carrière en vele successen van Johan Neeskens schreef sportjournalist Jaap Visser het boek Wereldvoetballer, en samen met Johan zelf is hij bij ons te gast.

En showbizfotograaf William Rutten begon al op zijn twaalfde met fotograferen en kreeg de afgelopen decennia zo ongeveer alle nationale en internationale artiesten voor zijn camera. In zijn boek PicStory verhaalt hij over zijn meest hilarische backstage belevenissen en overige avonturen in de entertainmentwereld en dat natuurlijk aan de hand van zijn mooiste foto’s. We bladeren samen met William door zijn fotografisch geheugen.