Tijd voor MAX

Informatief

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os

Elke werkdag om 17.10 uur bij MAX op NPO 1.

Vr 12 februari 2016 17:10 NPO 2 41 min
Herhaald op 15 februari 2016 NPO 1

Lang + gelukkig

Wat is geheim van een lang en gelukkig huwelijk. Marion Bloem en Ivan Wolffers over hun huwelijksgeheim en de Valentijnsprijs voor het meest romantische boek van 2016

Paulien Timmer studeerde in Wageningen gezondheidsvoorlichting en schreef het boek Lang + Gelukkig over stellen die na meer dan 40 jaar huwelijk nog altijd vlinders in hun buik voelen. In de studio ook een aantal van de 100 echtparen die ze voor haar boek interviewde.

Marion Bloem en Ivan Wolffers hebben recent hun 45-jarig huwelijk gevierd. Wat is hun geheim? En hoe levendig is de liefde na 45 jaar samen?

Voorafgaand aan Valentijnsdag wordt het meest romantische boek gekozen. De winnaar krijgt de Valentijnsprijs 2016. De 5 finalisten van de verkiezing zijn bij ons in de studio, maar er kan er maar 1 de winnaar zijn!

Meester Patissier Robèrt van Beckhoven bakt speciaal voor Valentijnsdag een roos van appel. En bij Valentijnsdag horen bloemen. Bloemist Ronald van Leeuwen maakt een vrouwen- en mannenboeket. De muziek in deze romatische uitzending wordt verzorgd door Ginger.