Tijd voor MAX

Amusement

Tijd voor MAX ontvangt van maandag tot en met vrijdag boeiende bekende en onbekende Nederlanders.

Elke werkdag,
17.10 uur op NPO 1

Ma 15 maart 2021 17:10 NPO 1 43 min
Herhaald op 16 maart 2021 NPO 1

Kookt Janny van der Heijden met haar kleinkinderen?

Te gast: Kees Boonman, Jeanine Janssen, Steven van der Heijden, Janny van der Heijden, Marlayne Sahupala, Miriam Guttmann en Matthijs Janssen.

Michelle Obama komt met haar eigen kookprogramma voor kinderen. Een kind bewust maken wat hij of zij eet, kun je daar niet vroeg genoeg mee beginnen? Janny van der Heijden geeft haar mening.

De verkiezingen komen eraan! We praten erover met politiek commentator Kees Boonman.

MAX Ombudsman Jeanine Janssen geeft ons een update over de reiswereld en Corendon-ceo Steven van der Heijden schuift aan.

Maandagavond zien we de laatste aflevering van Het zaad van Karbaat, waarin het verhaal wordt verteld van vruchtbaarheidsarts Jan Karbaat. Hij gebruikte zijn zaad om meer dan 65 van zijn patiënten te insemineren. In de serie is er ook een grote rol voor Louis: Karbaats favoriete donor. Bij ons in de studio Matthijs, 1 van de donorkinderen van Louis en de regisseur van de serie Miriam Guttmann.

Alle inzendingen voor het Eurovisie Songfestival zijn ingeleverd. Marlayne Sahupala deed mee in 1999 met het nummer One Good Reason. Welke acts geeft zij de meeste kans?