Tijd voor MAX

Informatief

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os

Elke werkdag om 17.10 uur bij MAX op NPO 1.

Do 6 december 2018 17:10 NPO 1 41 min
Herhaald op 7 december 2018 NPO 1

Kerst met Gerard Joling

Te gast: Ingeborg Elzevier, Annick Boer, Joep van Deudekom, Rob Urgert, Gerard Joling, het Kingdom Choir en Wilma van Grinsven-Padberg.

Zanger Gerard Joling komt langs, omdat zijn nieuwe kerstsingle is verschenen. En natuurlijk krijgen we die te horen, want Gerard gaat voor ons zingen!

Ook te gast: de cabaretiers Joep van Deudekom en Rob Urgert. Beide heren maakten eerder deel uit van De Kwis, en hebben nu een nieuwe quiz bedacht: Het uur van de waarheid. Bij ons aan tafel vertellen Joep en Rob wat de kijker kan verwachten én welke rol zij zelf spelen.

Verder: actrices Ingeborg Elzevier en Annick Boer staan momenteel samen met acteur Peter Tuinman op de planken in de komedie 'Genoeg nu over jou!', een speciaal voor dit drietal geschreven voorstelling. Ingeborg viert bovendien haar 60-jarig toneeljubileum met deze rol. Bij ons vertellen Annick en Ingeborg waarom er zoveel te lachen valt in dit theaterstuk.

Nog meer muziek: het Kingdom Choir treedt op. Dit Britse koor speelde eerder dit jaar tijdens het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle en staat dit weekend in de Johan Cruijff Arena.

En Wilma van Grinsven-Padberg leert ons alles over olijfolie.