Tijd voor MAX

Amusement

Tijd voor MAX ontvangt van maandag tot en met vrijdag boeiende bekende en onbekende Nederlanders.

Elke werkdag,
17.10 uur op NPO 1

Di 8 september 2020 17:15 NPO 2 49 min
Herhaald op 9 september 2020 NPO 2

Kees Hulst over de campagne Senioren en Veiligheid

Te gast: Madelijn Strick, Keen Boonman, Kees Hulst, Sybren van der Velden, Varda van Ruyven, Brigitte Heitzer en René van Kooten.

Het is ruim een maand geleden dat baby Jayme met succes is behandeld in Hongarije voor de zeldzame spierziekte SMA type 1. Tante van Jayme, Varda van Ruyven schuift bij ons aan.

Madelijn Strick weet alles over de kracht van de grap. Ze schreef er zelfs een boek over: Humor is een van de vier pijlers onder het universum. Hoe verbeter je je gevoel voor humor? En hoe belangrijk is humor eigenlijk in tijden van crisis? Ze vertelt erover in Tijd voor MAX.

Het parlementaire jaar is weer begonnen en het ziet er naar uit dat het een bijzonder en spannend politiek jaar gaat worden. Kees Boonman zal voor ons de politieke temperatuur in Den Haag blijven opnemen en ons bijpraten over de ins en outs van het Binnenhof.

De maand september staat in het teken van de campagne Senioren en Veiligheid van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Ouderen krijgen concrete tips om te voorkomen dat ze slachtoffer worden en over wat ze moeten doen als het wel gebeurt. Ambassadeur Kees Hulst schuift aan om over deze campagne te vertellen en politieagent Sybren van der Velden geeft tips.

Brigitte Heitzer speelde de hoofdrol in Goodbye Norma Jeane en René van Kooten de hoofdrol in Anastasia toen corona de op kop op stak. Maar thuiszitten zit niet in hun aard, dus smeedden ze een plan voor een eigen voorstelling: Brigitte Heitzer en René van Kooten – Doen het samen.