Tijd voor MAX

Informatief

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os

Elke werkdag om 17.10 uur bij MAX op NPO 1.

Ma 11 november 2019 17:10 NPO 1 40 min
Herhaald op 12 november 2019 NPO 1

Het optreden is van The Dutch Tenors!

Te gast: Natasja Froger, Lieke Lamb, Lévi Weemoedt, Julius Jaspers en The Dutch Tenors.

De presentator Natasja Froger is te zien in het RTL4-programma Voor hetzelfde geld. Waarin mensen die erover denken om de grote stad te verruilen voor het platteland de kans krijgen om op proef te gaan wonen in een dorp.

Trendwatcher Lieke Lamb vertelt over Singles Day, een uit China overgewaaid fenomeen waarbij met name vrijgezellen op 11 november worden opgeroepen om zichzelf eens flink te verwennen. De commercie is er natuurlijk blij mee, maar wat doet de nuchtere Nederlander?

Schrijver en dichter Lévi Weemoedt spreekt met alle genomineerde schrijvers van de NS Publieksprijs. En Lévi dingt mee naar deze prijs met Pessimisme kun je leren, een bloemlezing van zijn gedichten.

In de keuken topkok Julius Jaspers. Van zijn hand verscheen onlangs de Stoofbijbel, een kookboek met de lekkerste stoofgerechten voor een hete herfst.

Het optreden is van The Dutch Tenors, een kwartet van opera- en musicalzangers die zowel op nationaal als internationaal actief waren en nu hun krachten hebben gebundeld.