Tijd voor MAX

Amusement

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os

Elke werkdag,
17.10 uur op NPO 1

Vr 13 november 2020 17:10 NPO 1 42 min
Herhaald op 16 november 2020 NPO 1

Ferry Zandvliet overleefde de aanslag in het Bataclan-theater

Te gast: Patty Brard, Humberto Tan, Ferry Zandvliet, Ronald Snijders, Barry en Mik Rademaker, Glen Faria en Kenny B.

Op vrijdag 13 november 2015 overleefde Ferry Zandvliet de aanslag in het Bataclan-theater in Parijs. In zijn boek 'Souvenirs, beter na Bataclan' vertelt hij over die bewuste gitzwarte avond die zijn leven tekent. Het advies om alles op te schrijven kwam van Humberto Tan, tijdens een bijzonder interview in RTL Late Night.

Na 'De AlfabetWeter' presenteren Ronald Snijders en Fedor van Eldijk in 'De AlfabetBeter' opnieuw 1000 nieuwe, kansloze woorden, maar dan in hun eigen, verbeterde versie van het alfabet. Schrijver en cabaretier Ronald Snijders vertelt erover.

Patty Brard heeft een kinderboek geschreven. Het boekje Bibi en Lulu gaat over haar twee eigen hondjes.

Als de zoon van Barry en zijn vrouw Martine 2 jaar oud is krijgen ze te horen dat hij diabetes type 1 heeft. Hun peuter is vanaf dat moment niet meer het zorgeloze mannetje. En hoe lief ze ook begeleid worden door de mensen van het ziekenhuis, ze blijven veel vragen houden. Barry en Mik schuiven bij ons aan om erover te praten.

In een periode waarin zoveel speelt, komen Glen Faria en Kenny B met het nummer 'Niet Boos Zijn'. De boodschap is: houd je hoofd omhoog en kijk vooruit naar de toekomst. Ze laten hem horen in Tijd voor MAX.