Beau Schneider en Britte Lagcher spelen in het theaterstuk Constellations

Te gast: Wim Daniëls, Willem Post, Patricia van Haastrecht, Willemijn van Erp, Pepijn van den Munckhof, Annette van Trigt, Mieke van Tergouw, Beau Schneider en Britte Lagcher.

Vandaag kwam in het nieuws dat de Amerikaanse president Donald Trump en zijn vrouw Melania positief zijn getest op het coronavirus. Amerikadeskundige Willem Post praat ons bij.

Wim Daniëls kennen we als iemand die kan spelen met taal. In zijn nieuwe cabaretvoorstelling Koken met taal laat hij zien wat er allemaal voor lekkers gemaakt kan worden met taal. In Tijd voor MAX vertelt hij er meer over.

Beau Schneider en Britte Lagcher spelen een stel in een het toneelstuk Constellations, een liefdesdrama dat sinds 26 september ook te zien is in Nederland.

Komende week is het Wereldkampioenschap voor Vierspannen in Valkenswaard. In aanloop en tijdens de Wereldruiterspelen in Amerika in 2019 volgde documentairemaker Annette van Trigt het Nederlandse team bij het Vierspanrijden wat leidde tot een bijzonder inkijkje in de sport. Annette is er samen met Mieke van Tergouw, coach Vierspannen VS.

Richard is een man van 30 die zich 8 jaar geleden dusdanig verslikte dat hij zuurstofgebrek opliep en daarna verlamd en in een vorm van coma terechtkwam. Door een bepaald medicijn, kan Richard nu tóch weer praten en zelfs lopen. We praten erover met zijn arts Willemijn van Erp en neurochirurg Pepijn van den Munckhof.

Zangeres Patricia van Haastrecht gooide hoge ogen in The voice of Holland. Vandaag treedt ze bij ons op met haar nieuwe single 'Fallin' Again'!