Tijd voor MAX

Informatief

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os

Elke werkdag om 17.10 uur bij MAX op NPO 1.

Di 6 oktober 2020 17:05 NPO 1 46 min
Herhaald op 7 oktober 2020 NPO 1

Aandacht voor elkaar - live vanuit ’s-Hertogenbosch

Te gast: Mark Rutte, Hugo de Jonge, Eric Alink, Hans Stil, Mustafa Bulut, Geertje van den Bosch en OG3NE.

Vandaag een speciale uitzending van Tijd voor MAX, live vanuit Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch. Hier start vandaag op 6 oktober het landelijke initiatief Aandacht voor elkaar. Hiermee wil de overheid steun geven aan alle initiatieven rond corona die in het land zijn ontstaan.

Mark Rutte en Hugo de Jonge schuiven aan bij Sybrand en Martine. Zij vertellen over het initiatief, delen hun ervaringen en blikken terug op de gevoerde gesprekken.

Eric Alink, de stadschroniqueur van ’s-Hertogenbosch, is te gast met een heel bijzonder gedicht.

Hans Stil belandde in maart van dit jaar met een dubbele longontsteking in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Hoe gaat het nu met hem?

Mustafa Bulut, geestelijk verzorger in zowel het Jeroen Bosch Ziekenhuis als in het Elisabeth Tweesteden ziekenhuis schuift aan.

Geertje van den Bosch is zorgcoördinator en verpleegkundige aan het Sint Jozefoord, waar de eerste patiënt positief testte.

En OG3NE treedt op! Lisa, Amy en Shelley komen uit Brabant en hebben de afgelopen maanden in quarantaine gezeten. Speciaal voor de gelegenheid zingen zij een toepasselijk lied.