Kasteelvrouwe Emmy

We volgen Ik Vertrek-kandidaten Emmy & Rutger in hun nieuwe kasteel in Frankrijk. Op welke manier weten zij hun droom waar te maken? Waar lopen ze allemaal tegenaan? En gaat het ze lukken?

Vanaf dinsdag 31 mei 2022 om 20.30 uur op NPO 1.

zo 27 augustus 2023 21:50 NPO 1 42 min

Kasteelvrouwe Emmy

Emmy maakt zich zorgen over de zwangerschap van hond Jula en gaat naar de dierenarts. Emmy gaat eindelijk haar droom-evenement beleven; een gekostumeerd bal in de stijl van Napoleon en Joséphine.

Emmy maakt zich zorgen over de zwangerschap van hond Jula en gaat naar de dierenarts. Daar krijgt ze onverwacht nieuws. Er staan nieuwe gasten op de stoep en de schuur moet omgetoverd worden tot balzaal. Want Emmy gaat eindelijk haar droom-evenement beleven; een gekostumeerd bal in de stijl van Napoleon en Joséphine. Maar voordat het zo ver is moet er een jurk afgemaakt worden, dat doet Emmy zelf. Ook worden er op de brocantemarkt allerlei snuisterijen aangeschaft. Samen met Rutger wordt er wijn geproefd in de Dordogne. Dan is het zover, Rutger hijst zich in het grootste Napoleonpak dat hij kan vinden en maakt met Emmy een grande entree.