Duur 45:00
Gepubliceerd op 11 april 2011

Droomhuis Gezocht – Italië, Calabrië

De 2 nichtjes Henny en Anneke zoeken een huis in Calabrië, Italië. Sybrand Niessen helpt hen daarbij. En we brengen een bezoek aan schrijfster Rosita Steenbeek. 

La Dolce Vita

In deze aflevering geen echtpaar dat een huis wil kopen in het buitenland, maar de 2 nichtjes Henny en Anneke. Het idee van een eigen droomhuis in Italië is ontstaan bij Henny. In haar eentje een tweede huis in het buitenland kopen behoorde niet tot haar mogelijkheden. Tot ze met haar nichtje Anneke fantaseerde over La Dolce Vita en het idee ontstond om samen de droom van Henny waar te maken. Ze willen graag een eigen huis in de regio Calabrië. Sybrand laat de nichtjes 3 potentiële droomhuizen zien, en ze bezoeken samen ook een echte Italiaanse mama die Henny de kneepjes van het pastavak leert.

Rosita Steenbeek

Ook brengen we een bezoek aan schrijfster Rosita Steenbeek die midden in hartje Rome haar eigen droomhuis heeft. Omringd door het verleden, monumentale panden en pleinen woont zij in een bijzonder appartementje in een uniek eeuwenoud palazzo, dat vroeger als klooster bij een kerk werd gebruikt.

Geef een antwoord

Bekijk ook

Meer