Doorbakken

Informatief

Robèrt evalueert in Doorbakken de opdrachten van Heel Holland Bakt door ze te testen op vrijwilligers. Alles wordt in goede banen geleid door André en Janny.

Vanaf zondag 28 februari, 8 afleveringen te zien op NPO Start.

Wo 1 januari 2020 22:05 NPO 1 45 min
Herhaald op 4 januari 2020 NPO 1

Frédérique Spigt, Richard Groenendijk en Hidde de Brabander te gast

Irene Moors blikt vanuit Rotterdam terug op de afgelopen Heel Holland Bakt-aflevering. Te gast zijn Frédérique Spigt, Richard Groenendijk en Hidde de Brabander.

Irene Moors blikt met Frédérique Spigt, Richard Groenendijk en Hidde de Brabander terug op aflevering 3 van Heel Holland Bakt. Het thema van de aflevering was Oud & Nieuw.

Deze week staat het Doorbakken-decor in Rotterdam, vlakbij het nieuwe Luxor theater. 2020 wordt een bijzonder jaar voor de havenstad, onder andere vanwege de organisatie van het Songfestival.

Janny duikt in de baktradities tijdens nieuwjaar en stuit op een bijzondere Griekse traditie. Robèrt gaat langs bij de bakker die zondag de tent moest verlaten. Met haar geeft hij een 'mini-masterclass biscuitbeslag'. Ook wordt er weer een kijkersvraag behandeld.

Deze week antwoord op de vraag: "Wat doen Janny en Robèrt tijdens de technische opdracht, wanneer André ze de tent uitstuurt?" Deze opdracht wordt altijd blind gejureerd, en duurt soms uren. Wat spoken die 2 dan uit?