Doorbakken

Heel Holland Bakt-fans die klaar zijn voor nog meer Heel Holland Bakt zitten goed met Doorbakken, gepresenteerd door André van Duin!

wo 27 januari 2021 21:25 NPO 1 27 min

Doorbakken

Vijf enthousiaste thuisbakkers staan te springen om hun baksels aan André te laten proeven. RTL Nieuws-presentatrice Meike de Jong is gek op bakken en laat graag haar zelfgemaakte koeken proeven.

Vijf enthousiaste thuisbakkers staan te springen om hun favoriete baksels aan André te laten proeven. Eén van die thuisbakkers is een bekend gezicht. RTL Nieuws-presentatrice Meike de Jong is te gast en zij is dol op bakken. Speciaal voor deze aflevering van Doorbakken heeft Meike zelfgemaakte koeken gemaakt, die ze maar al te graag door André laat proeven.

Janny en André bezoeken een eeuwenoude molen uit 1856 waar ze te zien krijgen hoe pannenkoekenmeel op traditionele wijze wordt gemaakt. En Robèrt laat aan Daniel, de afgevallen bakker uit de vijfde Heel Holland Bakt-aflevering, zien hoe je perfecte macarons maakt. Daarnaast zijn er unieke, niet eerder vertoonde beelden, uit Heel Holland Bakt uit te zien.