Doorbakken

Informatief

Fans die na de uitzending van Heel Holland Bakt klaar zijn voor meer, zitten goed met Doorbakken. Bekijk bloopers, bekende bakfans én oud-deelnemers van Heel Holland Bakt!

Zo 10 april 2022 22:20 NPO 1 28 min
Herhaald op 16 april 2022 NPO 1

Doorbakken met Jack van Gelder

Vanuit een knusse studio-bakkerij wordt op humoristische wijze teruggekeken op de spannendste en mooiste gebeurtenissen uit de Heel Holland Bakt-tent.

André kijkt terug op de vierde aflevering van Heel Holland Bakt. Hij doet dit samen met de bekende bakfan Jack van Gelder. Van Gelder kijkt graag naar Heel Holland Bakt en komt niet met lege handen naar Doorbakken. Hij neemt een taart mee die is gebakken door zijn kleindochter June. In de studiobakkerij zitten ook weer andere bakfans met hun eigen creatieve baksels. André en Jack staan te popelen om de baksels te proeven. Met Janny van der Heijden maakt André deze week een excursie naar kunstenares Anat Ratzabi, waar ze ware chocoladekunst gaan maken. Robèrt gaat met de afgevallen bakker aan de slag om bonbons te maken én geeft de ultieme tip om bonbons makkelijk uit de mal te halen.