Bed & Breakfast

Amusement

Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars Bed & Breakfast aan een grondig onderzoek. Welk Bed & Breakfast wordt als beste beoordeeld?

Vanaf vrijdag 8 april 2022. Elke vrijdag om 20.30 uur op NPO 1.

Wo 5 juli 2017 19:00 NPO 1 46 min

Gelderland

Deze aflevering is volledig Gelders. De B&B-houders belanden in Arnhem in een monumentale stadsboerderij. De gasten slapen vervolgens in een B&B met een sprookjesachtige tuin en doen verder een poging een rivier te bevaren.

De B&B-houders zijn op de Gelderse tour. Zo belanden ze in Arnhem in de monumentale stadsboerderij van Joukje en Bob. Koud blijkt warm en andersom. Als een echte historicus vertelt Bob over ‘zijn’ stad.

De volgende nacht slapen de deelnemers bij Jenny en Beerd. Zij hebben een sprookjesachtige tuin. Deze wordt met veel passie bijgehouden door Beerd en is in de zomer ook publiek toegankelijk. De deelnemers worden direct aan het werk gezet.

Vervolgens reizen ze door naar een Gelders dorpje. Met B&B-houders Norwike en Maria maken ze een tochtje over de rivier de Berkel. Dit doen ze met een zogeheten ‘Berkelzomp’. Het tochtje verloopt niet zonder problemen.

Dit is een herhaling van 26 februari 2016.