Nederland in Beweging

Omroep: MAX

Duur: 0:14:41

Uitzending: wo 5 jun 2019 09:00

Heel Nederland Thuis in Beweging: oefening 23 maart 2020

Nu door de (terechte) corona-maatregelen vooral veel ouderen thuiszitten, is sportief bewegen moeilijker geworden. Terwijl algemeen bekend is dat bewegen juist heel belangrijk is voor de gezondheid van lichaam en geest. Om heel Nederland thuis in beweging te krijgen werpt Olga Commandeur zich op als nationale personal trainer. Op verschillende platforms waaronder MAX Vandaag biedt zij dagelijkse oefeningen aan, op basis van uitzendingen van Nederland in Beweging, die samen een weekschema vormen.

De oefening voor maandag 23 maart 2020:

Olga Commandeur: “Een nieuwe dag van de week is aangebroken. Heeft u moeite om op gang te komen deze maandag? Als u nu begint, bent u over een kwartiertje fit voor de hele dag. We richten ons op de conditie.”

Alle oefeningen uit bovenstaande uitzending zijn goed voor de conditie.

Geef een reactie

Reactie

  1. Astrela2020 says:

    Mijn FisioFyt is gesloten. Wil graag zelf doorgaan met bewegen. Het probleem bij Nederland in beweging is dat door mijn beperkingen (reuma/artrose) het programma te zwaar en te snel is.
    SUGGESTIE; Is het mogelijk dat voor de doelgroep ouderen met een beperking een programma kan worden gegeven waarbij het tempo een tandje lager ligt.
    Heb in het verleden diverse keren geprobeerd om met Nederland in beweging mee te doen maar moest afhaken omdat het tempo veel te snel is.
    Ik sta niet alleen met dit probleem en na een beetje rondgevraagd in mijn omgeving is het programma toch meer gefocust op fitte ouderen. Tot zover, groetjes van LeidaRolink