Duur 03:04
Gepubliceerd op 14 april 2020

YMCA met André Rieu en Olga Commandeur – deel 1

Omroep MAX heeft de handen ineen geslagen met Prof. Eric van Gorp, Prof. Erik Scherder, Prof. Andrea Maier en Prof. Leonard Hofstra om de problemen bij ouderen in tijden van het coronavirus en sociale afstand in kaart te brengen via de website HouRitmeTegenCorona. Eén van de ambassadeurs van Hou Ritme Tegen Corona is André Rieu. 

Blijf in beweging

Prof. dr. Erik Scherder zegt het regelmatig ‘blijf in beweging’. Bij onderstreept het belang van bewegen in zijn column op MAX Vandaag: Hoe fitter, hoe weerbaarder tegen corona! Voor André Rieu een goede aanleiding om bewegen en zijn muziek samen te brengen.

André Rieu en Olga Commandeur

En omdat bewegen op muziek nu eenmaal een stuk leuker is, heeft André Rieu Heel Nederland Thuis in Beweging-coach Olga Commandeur gevraagd om oefeningen te bedenken bij zijn muziekstukken. Het tweede stuk is YMCA en bestaat uit 5 delen. Bekijk bovenin de video het eerste deel.

Zelf aan de slag?

Heeft u zelf een Macarena-dansfilmpje gemaakt? Stuur deze in via WhatsApp 06-44 81 77 27 naar Hou Ritme Tegen Corona en maak kans op een verrassing aangeboden door Omroep MAX !

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer