MAX is de stem van en voor ouderen en is er altijd!

Omroep: MAX

Duur: 0:00:30

Uitzending: ma 12 nov 2018 08:00

MAX is er voor u

De Nederlandse zenders wordt weleens verweten dat ze programma’s maken door en voor de Amsterdamse grachtengordel, een sociale en culturele elite. Dat verwijt kun je in ieder geval Omroep MAX niet maken. We bereiken met onze radio- en tv-programma’s een breed publiek, maar we zijn er in de eerste plaats voor u, de ouderen van Nederland. MAX is de stem van en voor ouderen en is er altijd en overal.

Ook letterlijk dichtbij

Deze week maak ik op radio en tv ‘reclame’ voor MAX. Van maandag 12 tot en met zondag 18 november 2018 hoort en ziet u deze week promotiespotjes waarin ik de luisteraars en kijkers oproep om ondersteunend lid te worden van onze omroep. De slogan die we daarbij gebruiken luidt: “MAX bezoekt, MAX viert en MAX strijdt”. De video is opgenomen in een willekeurige woonwijk, midden in het land. Daarmee willen we tot uitdrukking brengen dat we vaak ook letterlijk dichtbij u staan. Daarvoor rijden we dikwijls kriskras door het land, van noord naar zuid en van oost naar west.

Schitterende locaties

Verdeeld over de regio’s organiseren we gezellige en drukbezochte ledendagen. Tijd voor MAX en Hallo Nederland toerden deze zomer weer door het hele land en deden in 4 weken 4 schitterende locaties aan. In de openlucht maakten we leuke en interessante programma’s vanaf de Parade in ’s-Hertogenbosch met uitzicht op de imposante Sint-Janskathedraal, in Deventer vanaf de oever van de IJssel met de prachtige skyline van de stad op de achtergrond, vanaf het Waagplein in het centrum van Leeuwarden, de culturele hoofdstad van Europa 2018 en in Zandvoort, omgeven door duinen, een heerlijk strand en de gezelligheid van de boulevard.

Meebeleven en genieten

We zoeken graag onze kijkers en achterban op, óók – of misschien moet ik zeggen júist – buiten de Randstad. En het levert fantastische uitzendingen op; grappig, wetenswaardig, inspirerend en ontroerend. Zo kwam ons radioprogramma TinekeShow live vanaf het Forever Young Festival in Almere en persoonlijk kom ik voor MAX Maakt Mogelijk in plaatsen waarvan ik eerlijk gezegd niet wist dat ze bestonden. En wat dacht u van die bijzondere locaties van Bed & Breakfast? Deze zomer waren we 2 weken lang te vinden aan de Friese meren waar we verslag deden van het kampioenschap skûtsjesilen; wat een geweldig sportfestijn! Maar u kunt ons eveneens aantreffen bij allerlei carnavalsvieringen in het land. Thuis kunt u alles van dichtbij meebeleven en genieten van dat wat ons fijne land te bieden heeft.

De moeite waard

Op deze wijze vieren we met u dat wat het leven zo mooi en de moeite waard kan maken: van prachtige muziek tot fijne vakantiereizen, van gezond bewegen tot milde humor – heerlijk, die Hendrik Groen-serie en wat fijn dat er een nieuw seizoen van in de maak is! – en van fascinerende natuur tot heerlijke bakavonturen.

Aan de kaak stellen

MAX heeft ook oog voor dat wat er misgaat in de maatschappij. In Hollandse Zaken stellen we actuele kwesties aan de kaak, ons programma MAX Maakt Mogelijk laat zien wat de gelijknamige stichting betekent voor ouderen op het gebied van de verbetering van hun leefomstandigheden en het vervullen van speciale wensen en met onze immer strijdbare Ombudsman pakken we misstanden aan die u raken.

Maak ook een ander lid

MAX wil nog jaren vele programma’s voor u maken en opkomen voor uw belangen! Daar hebben we alle steun van onze leden bij nodig. Het lidmaatschap kost slechts 7,50 euro per jaar en levert tal van voordelen op, zoals deelname aan exclusieve uitstapjes en evenementen en korting op producten. Als lid kunt u ook gratis een beroep doen op MAX Ombudsman voor uw juridische vragen, adviezen en problemen. Bent u al lid, vraag dan mensen in uw omgeving om ook te lid te worden. Voor ieder lid dat iemand anders lid van MAX maakt, ligt een mooi cadeau klaar. Bel nu naar 0900-5555000 of ga naar ikwordlidvanmax.nl. Alvast hartelijk dank!

Geef een reactie