Vlog 6 Kees Boonman

Omroep: MAX

Duur: 0:03:40

Uitzending: vr 4 jan 2019 01:00

#KeesvlogEuropa: een spannend politiek jaar

Het wordt een spannend politiek jaar voor Europa. De verkiezingen komen eraan en natuurlijk de Brexit in het vooruitzicht. Kees vraagt zich het nodige af. Want wie wordt de baas van de Europese Commissie? Wordt het Frans Timmermans? En komt er ruzie tussen Italië en de andere landen over hun uitgave patroon? En wat doen we met Orbán?

 

Geef een reactie

Reacties (2)

  1. oosterwijck says:

    Zo spannend zal het niet worden. Europa is evenals Amerika een zinkend schip. Ingehaald door nieuwe economieën, zoals: India, China en Rusland. In de praktijk betekend dat: de bevolking rustig houden met sport en films vertonen, zoveel mogelijk kapitaal onttrekken aan de samenleving en daarvoor vals geld (ongedekt gekopieerd geld) in de plaats uitgeven. Criminele regeringen van corrupte landen, zoals Italie en Frankrijk zolang mogelijk de hand boven het hoofd houden, zodat er geen revolutie komt. En nieuwe criminele regeringen van nóg corruptere landen binnenhalen, om te voorkomen dat ze in zee gaan met Rusland. Maar alle inspanningen ten spijt, is dit oude Continent reddeloos verloren.

  2. oosterwijck says:

    De bevolking, wereldwijd, wordt het steeds meer duidelijk, dat politici niets meer zijn, dan corrupte leugenachtige zakkenvullers. Wereldwijd, wordt steeds meer duidelijk, dat de bevolking voorgelogen wordt en alleen maar dienen als inkomensbron, voor politici. Wereldwijd zal de weerstand en zelfs de agressie toenemen, tegen politici. Met recht kunnen we spreken van: “Een spannend jaar”.