Samen MAX, Jan Slagter

Jan Slagter: ‘Samen met MAX. U toch ook?’

Omroep MAX trapt het nieuwe jaar af met een grote ledenwerfcampagne onder het motto ‘Samen MAX’.

Spotjes

Het kan u bijna niet ontgaan zijn. U bent op tv, internet of sociale platforms vast al een ‘reclamespotje’ tegengekomen waarin ik de kijkers oproep lid te worden van onze omroep.

Respectvol

MAX is niet zomaar een omroep. Dat is ook wat ik in de weinige tekst die je tot je beschikking hebt in zo’n kort spotje probeer duidelijk te maken. We maken al bijna 20 jaar programma’s vanuit een groot sociaal hart, onafhankelijk van politiek of geloof, positief en met open vizier. Wij stellen maatschappelijke thema’s centraal en zijn niet bang om stelling te nemen. Scherpzinnig en… áltijd met respect!

Thuis bij MAX

Dat niet alleen. MAX is de omroep waar Nederland zich thuis voelt, zeg maar gerust: thuiskomt. Onze programma’s zijn vertrouwd, relevant, actueel en gezellig. MAX is er voor álle 50-plussers. En we laten ze zien zoals ze zijn: actieve mensen, betrokken bij hun omgeving. MAX zet zich in om echt iederéén actief onderdeel te laten zijn van de samenleving.

Een helpende hand

Wij staan voor het verbinden van vijftigplussers en waar nodig bieden we een helpende hand. Denk alleen maar aan de succesvolle inspanningen van MAX Ombudsman en de heikele punten die Meldpunt aankaart. Of de hartverwarmende acties in binnen- en buitenland van stichting MAX Maakt Mogelijk. MAX brengt mensen samen. Iedereen telt mee, daar is niets aan gelogen.

Onmisbaar

MAX is met 430.000 leden al de grootste ledengebonden omroep binnen de NPO. Waarom dan nog meer mensen aantrekken als lid, zult u zeggen. Dat is omdat uw steun het mede mogelijk maakt dat wij onze programma’s kunnen blijven maken. Programma’s zoals ik al zei vanuit een groot sociaal hart – vertrouwd, relevant, actueel en gezellig. En… met hoge waarderingscijfers van de televisiekijkers en radio- en podcastluisteraars; onze vele online-bezoekers en -volgers en de steeds talrijkere lezers van ons MAX Magazine niet te vergeten natuurlijk.

Voor- en napret

Heel Holland Bakt en Denkend aan Zwitserland behoorden tot de best bekeken televisieprogramma’s van het afgelopen jaar. Ik verheug me – ongetwijfeld mét u – op het nieuwe HHB-seizoen, dat op zondag 28 januari start (20.25 uur bij MAX op NPO 1). Je moet je toch niet aan denken dat MAX dat soort prachtprogramma’s niet meer kan maken…

Kom erbij!

Word dus nú lid van MAX voor slechts 8,50 per jaar. We hebben uw steun hard nodig, iedereen telt mee en samen zijn we MAX. Ga naar ikwordlidvanmax.nl. Bent u zelf al lid, maak dan mensen in uw omgeving enthousiast zich ook bij ons aan te sluiten. Misschien ontmoet ik u wel bij een van de vele ledendagen die we dit jaar organiseren… Hartelijk dank en tot ziens!

Jan Slagter is oprichter-directeur van Omroep MAX, de omroep voor ouderen. Hij maakt zich op verschillende manieren hard voor de belangen van ouderen in onze samenleving. Lees hier al zijn columns. 

Geef een antwoord

Reacties (3)

  Guillaume says:

  “MAX brengt mensen samen. Iedereen telt mee, daar is niets aan gelogen”, schrijft Jan Slagter in zijn column. Huh? En daarom sloot Jan zich dus aan bij de omroepen die als tegenwicht voor de mainstream omroep OngehoordNederland van de treurbuis wilde hebben? Iedereen telt mee, daar moet Jan zich maar eens goed over buigen, want dat telt dus kennelijk niet voor de onafhankelijk denkende leden van OngehoordNederland. En Omroep Zwart dan, waarvan de naam alleen al discrimineert? Jan, denk eerst eens na voor je wat roept.

  Annemiek says:

  Gaan hier ook al reacties die niet lovend zijn weggehaald worden?

  Annemiek says:

  Mijn voorlaatste reactie is weggehaald! Enkel omdat dhr. J. Slagter daar aangesproken wordt om minder fatsoenlijk gedrag naar oudere leden van zijn eigen site. Toch maar eens een ander medium zoeken dan, waar niet ingegrepen wordt???