Duur 00:30
Gepubliceerd op 1 november 2021

Jan Slagter: ‘Kom er ook bij!’

Maud & Babs, ARIA, De Grote Kleine treinencompetitie, Sterren op het Doek… MAX heeft de laatste tijd weer heel veel tv-kijkers laten genieten van prachtige en interessante programma’s. Maar MAX heeft de 50-plusser nog veel meer te bieden en komt dagelijks op voor zijn of haar belangen. Steun ons en word lid, dan kunnen we nog meer voor u betekenen.

Minder samen

Al vele jaren is in ons land individualisering een stijgende trend; er zijn steeds meer eenpersoonshuishoudens, er wordt minder getrouwd – en veel meer gescheiden – en mensen voelen zich minder thuis bij de kerk, de vakbond, de politieke partij of de sportclub. Internet en sociale media verdringen daadwerkelijk menselijk contact. Het eigenbelang staat bij velen voorop. Kortom, de samenleving staat onder druk.

Een ‘echte’ vereniging

Vanaf het moment dat ik Omroep MAX oprichtte, wilde ik meer dan alleen radio- en tv-programma’s maken voor ouderen. Ik wilde er een echte ‘vereniging’ van maken, die veel voor haar leden betekent, waar mensen zich thuis voelen en gelijkgezinden elkaar kunnen ontmoeten. Een organisatie die een rol van belang speelt in het leven van ouderen, door dit te veraangenamen en te verbeteren met plezierige programma’s op radio en tv, interessante informatie op internet (MAXVandaag.nl), een boeiende en overzichtelijke omroepgids (MAX Magazine). Maar ook met fijne ledendagen verspreid over het hele land, gezellige uitjes, evenementen, een leuke webwinkel en het MAX Meeting Point, dé veilige plek om gemakkelijk nieuwe mensen te ontmoeten, clubs en leuke activiteiten te vinden, en af te spreken indien gewenst.

Goed luisteren

We zenden niet alleen, we bieden ook een luisterend oor. Via het MAX Opinie Panel, onze redacties, de verenigingsactiviteiten en publieksservice zijn we voortdurend in contact met de 50-plussers in Nederland. Dat helpt ons om nóg betere programma’s te maken en de wensen en behoeften van de ouderen in ons land op de juiste waarde te schatten. Interactie met de doelgroep vinden we bij MAX heel belangrijk en we nemen altijd de moeite om te reageren op vragen, opmerkingen of klachten indien gewenst. Zo bewegen we voortdurend mee met onze doelgroep.

MAX is een ‘community’

Zo is MAX een zoals dat tegenwoordig heet ‘community’ geworden, een gemeenschap waarin ouderen zich qua normen en waarden herkennen én erkend voelen. Want MAX geeft ouderen de plek die ze verdienen in de moderne maatschappij, geeft ze een stem en laat ze meetellen. Niks ‘dor hout’.

Belangenbehartiging

Meer dan dat, MAX is er ook echt voor u en komt dagelijks op voor uw belangen. De MAX Ombudsman heeft baanbrekend werk verricht en de inkomenssituatie van tienduizenden gepensioneerden verbeterd. Maar ook op het gebied van consumentenrechten is door onze Ombudsman veel bereikt. En hij blijft met zijn dagelijkse spreekuur klaarstaan voor uw vragen en problemen. Daarnaast steunt de stichting MAX Maakt Mogelijk kleinschalige projecten en initiatieven om het welzijn en de leefomstandigheden van kwetsbare ouderen in binnen- en buitenland te verbeteren.

Steun ons

Velen zien wat Omroep MAX betekent voor onze ouderen en hebben zich al als lid bij ons gemeld. Sluit u ook bij onze vereniging aan, steun ons, dan kunnen wij die mooie programma’s op radio en televisie blijven maken en opkomen voor uw belangen. Word ook lid van MAX. Dat kost slechts € 7,50 per jaar. Bel 0900-5555000 (€ 0,10 per minuut) of ga naar ikwordlidvanmax.nl. Welkom bij de club!

Geef een reactie

Reacties (5)

  dragon says:

  Jammer dat Jan Slagter meedoet aan de coronaleugens.
  De 2deling wordt hiermee versterkt.
  Onder het mom van “ik ben verantwoordelijk voor de gezondheid van mijn personeel” worden diegene die geen QRpas hebben. het nieuwe “ausweis” buitengesloten in de maatschappij.
  Als dit de reden is, waarom dan ook de rokers ‘drinkers” druggebruikers”ongezonde levensstijl” ook niet buiten sluiten?
  Ook CO2 uitstoters “auto”open haard” vliegvakantie” zijn schadelijk voor iedereen. dus ook buiten sluiten.
  Jan schreef dat hij best in discussie wil met personen, die daar anders over denken .
  Ik zou zeggen Maak een eerlijk programma waar ook de tegenstanders aan bod komen, en niet gecensureerd door de overheid.
  Wie betaald, die bepaald : gaat hier zeker op voor zover ik dit zie.
  Krijgen we over 10jaar de waarheid te horen?
  vergelijkbaar met de belasting toeslag en nu weer de inkomsten belasting affaire
  Ik verwacht dat dit gepubliceerd wordt, anders zijn de bedenkingen nog sterker.

  geem2 says:

  Wat er niet klopt is dat diegenie die aan een goed immuunsysteem werken niet mogen aantonen d.m.v. de bloedtest dat hun immuuniteit in orde is en daardoor verplicht een neusgefrot moeten ondergaan die wel aangeeft dat je positief bent maar niet bwewijst dat je besmet bent. Beter is mensen testen op een goede immuuniteit en dit erkend wordt en zo gewoon overal aan mee kunnen doen. Hypocratie van de hoogst orde. Gezonede mensen worden beperkt, het wordt hun opgelegd.

  Tom vd B says:

  Beste Dragon, De discussie rondom de QR-code en vaccinatie moet nu toch zo langzamerhand wel klaar zijn. Het is volstrekt duidelijk dat deze pandemie alleen onderdrukt kan worden als iedereen zich laat vaccineren. De vergelijking met de tweede wereldoorlog en de “ausweis” getuigd niet van enig sociaal gevoel en is volstrekt buiten de orde. Daar waar er in de tweede wereldoorlog niets te kiezen viel valt er in de huidige tijd heel veel te kiezen. Het een eigen verantwoordelijkheid om je wel- of niet te laten vaccineren. Ook de gevolgen van wel of niet vaccineren zijn dus voor de persoon zelf. Hulde aan Jan Slagter die in duidelijk standpunt in neemt.

   dragon says:

   Ik stel het wél of niet vaccineren , niet ter discussie, maar de QRpas “ausweis” die we straks ook op straat moeten tonen.
   Ik heb geen smartfoon , en ga deze ook niet aanschaffen, want ik kan daar niet mee overweg.
   In een zwembad is het ondoenlijk om dergelijke bewijzen mee te nemen.
   Ik lees zojuist dat mondkapjes weer ingevoerd worden, ondanks dat 85% is gevaccineerd.
   Dus ook deze belofte om te versoepelen van de regering wordt ook niet nagekomen.
   Ook alle privacy rechten en wetten , en mensenrechten worden in no time onderuit gehaald,
   Dit allemaal onder het doel van volksgezondheid.
   Maar wat ik wel moedig vind van MAX , dat deze vrijheid van meningsuiting “nog” niet gewist wordt.

  Annemiek46 says:

  Kom er ook bij!

  Jan, sorry dat ik geen meneer Slagter zeg, waarbij? en wat kan ik van u verwachten??? U gaat toch graag de problemen uit de weg? U reageert toch niet op aangetekende brieven van leden! WEL als een advocaat het overneemt, die krijgt direct reactie van u. Was u bang voor een proces? Troost u, daar ga ik geen energie in stoppen. Houdt dat in dat ik u nog serieus neem? NEE! Zal dat nooit meer doen. Uw Ombudsman? Zelfde laken een pak. Tig telefoontjes en mooie beloftes verder en oplossing, nada!
  Laat ik dan maar zwijgen wat ik van uw Corona bemoeienis vind.