Kook mee met MAX: kruidige bulgur met geroosterde rode kool, feta en granaatappelmelasse
Bulgur is een graanproduct gemaakt van gestoomde, gedroogde en gebroken tarwekorrels. Het heeft een milde, nootachtige smaak. Door de rode…
MeerVan onschatbare waarde viert kerst op Paleis Soestdijk: dit is wanneer u de kerstspecial bij MAX ziet
Deze winter wordt kerst gevierd op Paleis Soestdijk. Presentatrice Dionne Stax en de vertrouwde experts trekken hun mooiste kerstoutfits aan…
MeerMAX Seniorencoach: ‘Als de stilte komt…’
“Wat een storm hè?!” zegt ze. Tijdens mijn wandelingetje ’s middags langs de eilandhuisjes, komt een bewoonster net naar buiten…
MeerHet geheim van een perfect gebonden saus voor uw stoofgerecht
De saus van een klassiek stoofgerecht heeft vaak een volle, stevige structuur. Maar soms is het lastig om de juiste…
MeerKook mee met MAX: pompoenhavermout met walnotencrunch
Havermout kan soms wat saai zijn, maar met pompoen en een krokante walnotencrunch zet u een verrassend ontbijt op tafel….
MeerZo blijft uw suède bank mooi en goed onderhouden
Een suède bank ziet er prachtig uit, maar vraagt in onderhoud extra aandacht. Het materiaal is zacht en luxe, maar…
MeerZo belt u 112 zonder uw telefoon te ontgrendelen
In een noodsituatie telt elke seconde en soms moet u direct 112 bellen. Stel dat u door stress uw toegangscode…
MeerKook mee met MAX: gnocchi met romige pastinaaksaus en boerenkool
Gnocchi (spreek uit als ‘njokkie’) zijn zachte, deegachtige balletjes uit de Italiaanse keuken. Hoewel ze vaak in het pasta-schap liggen,…
MeerHoe zit het? Waarom vieren we Sint-Maarten en hoe is de traditie ontstaan?
Ogenschijnlijk simpele vragen zijn vaak het moeilijkst om te beantwoorden. In de rubriek Hoe zit het? proberen wij elke week…
MeerScheiden en pensioen: dit wilt u weten over pensioenverevening en de mogelijke alternatieven
Maar weinig mensen weten hoe een pensioenverdeling werkt na een scheiding. Dat blijkt uit onderzoek van Wijzer in geldzaken, uitgevoerd…
Meer