Deze dingen kunt u beter niet op sociale media zetten
Sociale media zijn een leuke manier om in contact te blijven met anderen. We delen er vakantiefoto’s, grappige momenten en…
MeerSamba mousse: 3 kleuren chocolademousse in een glaasje van Robèrt van Beckhoven
Robèrt van Beckhoven maakt in Tijd voor MAX 3 kleuren chocolademousse in een glaasje. In de bakkerswereld worden deze 3…
MeerDit zijn de verschillen tussen speculaas en speculoos
In het najaar liggen de schappen vol met kruidige lekkernijen. Eén van de bekendere is het speculaasje voor bij de…
MeerBak mee met MAX: hazelnootparfait-ijsjes
Parfait, wat ‘stilstaand ijs’ betekent, is een luchtig mengsel van slagroom, eieren en suiker, gemaakt zonder ijsmachine. Het resultaat is…
MeerVuurtorenverhalen: Niet 1, maar 2 vuurtorens in IJmuiden én waarom niet elke vuurtoren toegankelijk is voor publiek
In het tv-programma Vuurtorenverhalen bezoekt presentator Kefah Allush 8 vuurtorens langs de Nederlandse kust. In aflevering 3 staat niet 1…
MeerDit is waarom wandelen in de regen juist wél een goed idee is
Wandelen in de regen slaan we vaak over. Maar dat is zonde, want juist dan kan een frisse neus wonderen…
MeerRabarber-grapefruit meringuetaart met basilicumbotercrème van Jip uit Heel Holland Bakt
Jip verlaat als tweede de tent van Heel Holland Bakt. Het is de 100ste aflevering van het televisieprogramma. Deze rabarber-grapefruit…
MeerDe Toekomst is Grijs onderzoekt de ouderenzorg in vergrijzende samenleving: hoe gaan we hier mee om?
In de 4-delige serie De Toekomst is Grijs onderzoekt Omroep MAX wat de vergrijzing betekent voor onze samenleving en met…
MeerUw gebit sterk en gezond houden? Zo doet u dat
Als u ouder wordt, verandert uw lichaam, maar ook uw gebit vraagt om extra aandacht. Tandvlees kan gevoeliger worden, tanden…
MeerRogier de Haan: ‘Hoe staat het met de compensatie in het nieuwe pensioenstelsel?’
U hebt er de afgelopen jaren vast wel wat van meegekregen: het overstappen naar het nieuwe pensioenstelsel pakt nadelig uit…
Meer
