Deze (gratis) kerstmarkten kunt u in 2025 in Nederland bezoeken
Het bezoeken van kerstmarkten is een uitstekende manier om in de kerststemming te komen. We hebben op een rij gezet…
MeerBak mee met MAX: chocoladereepjes met pistache-karamelvulling
Zin in een echte verwennerij? Deze zelfgemaakte pistache-karamelrepen zijn een echte traktatie. Het maken kost wat tijd en aandacht, maar…
MeerVuurtorenverhalen: de kleine vuurtoren van Vlieland (de kleine kabouter)
In het tv-programma Vuurtorenverhalen bezoekt presentator Kefah Allush 8 vuurtorens langs de Nederlandse kust. In aflevering 4 staat één van…
MeerEerbetoon aan Joost Prinsen in nieuwe reeks Met het Mes op Tafel
In de nieuwe serie van Met het Mes op Tafel wordt de komende 4 weken speciale aandacht besteed aan Joost…
MeerDe cliffhanger aller cliffhangers uit de serie Dallas in 1980: wie heeft J.R. neergeschoten?
Op 21 november 1980, in 2025 45 jaar geleden, komen we na 8 maanden wachten eindelijk te weten wie de…
MeerOp de valreep nog besparen in 2025? Zo maakt u de feestdagen en 2026 betaalbaar
We naderen de duurste maand van het jaar. Daarom is het slim om nu alvast te kijken hoe u in…
MeerTed van Essen: ‘Is dementie te voorkomen?’
Als huisarts moet je verplicht 40 uur per jaar bijscholen. Dat haalde ik altijd gemakkelijk, want het is leuk om…
MeerKook mee met MAX: hartige pannenkoek met wintergroenten en geitenkaas
Mounir maakt een hartige pannenkoek met wintergroenten en geitenkaas. Deze pannenkoek kunt u zowel als ontbijt, lunch en avondeten eten,…
MeerFunchi ku Piska van Ernushka Hellemun
Funchi ku Piska is een Antilliaans gerecht van gebraden of gestoofde vis (piska) met funchi. Funchi is een bijgerecht van…
MeerBolo di cashupete (cashewnotentaart) van Esmeralda Libert
Esmeralda Libert is patissier en maakt in Tijd voor MAX iets authentieks van Curaçao. Het is een cashewnotentaart genaamd bolo…
Meer
