Duur 10:30
Gepubliceerd op 1 maart 2021

Verkiezingstijd: lijsttrekker Mark Rutte van de VVD

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen ontvangt Tijd voor MAX de lijsttrekkers van alle zittende partijen. Ze mogen 1 punt uit hun partijprogramma bespreken. Verder komen we vooral alles te weten over de persoon achter de politicus. Op 1 maart 2021 was Mark Rutte, lijsttrekker van de VVD, te gast.

Geef een antwoord

Reactie

    Papua says:

    Na circa 10 jaar Rutte heb ik als gewone burger het helemaal gehad met én door zijn politieke activiteiten ! Ik en vele gewone burgers zijn er met name financieel zwaar achter uitgegaan !! Al ruim 12 jaar geen indexatie op het aanvullend pensioen !! Terwijl belastingen/prijzen al deze jaren ook nog eens omhoog zijn gegaan !
    De met moeite opgebouwde na 1950 opgebouwde sociale voorzieningen zijn grotendeels afgebouwd en of verdwenen ! een schop na aan o.a. mijn ouders alsmede ook onze generatie !!

    Gevolg: De rijken zijn en worden in de watten gelegd , uitbreiding van het aantal miljonairs , terwijl de grote commerciële bedrijven fiscaal allerlei cadeautjes wordt toe bedacht !!

    Mijn hoop is een progressief en eerlijk/rechtvaardige toekomstig beleid , waar óók de gewone burger als mens mee telt !!

Bekijk ook

Meer