Duur 06:56
Gepubliceerd op 31 oktober 2023

Sonny Boy van Annejet van der Zijl 19 jaar na publicatie gratis verkrijgbaar: “Geweldig dat dit gebeurt”

Het boek Sonny Boy van Annejet van der Zijl dateert al uit 2004. Maar het verhaal van de Surinaamse student Waldemar en zijn vrouw Rika spreekt nog steeds tot de verbeelding. 19 jaar later is het gratis verkrijgbaar in bibliotheken, in het kader van de campagne ‘Heel Nederland Leest’. Annejet, inmiddels 25 jaar actief in het vak, schuift aan bij Tijd voor MAX en vertelt over de projecten waar ze ook mee bezig is.

Hier kunt u meer lezen over Heel Nederland Leest, een campagne van Stichting CPNB (Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek).

Geef een reactie

Reacties (2)

  fransbruininx says:

  Goede Dag, ik ben vandaag naar de bibliotheek (in Reusel) geweest om een gratis boek Sonny Boy van Annejet van der Zijl te halen. Maar ik kreeg er GEEN! Moest lid zijn van de bibliotheek. Overall wordt reclame gemaakt dat het voor iedereen gratis is, DUS NIET.

  Hoe kan ik als nog een boek krijgen?
  Ik hoor graag van U.
  Grtn Frans Bruininx

   MAX Vandaag says:

   Beste Frans,

   Dat is spijtig om te lezen, want het boek zou gewoon gratis verkrijgbaar moeten zijn, ook als u geen lid van de bibliotheek bent. Tenminste, als uw bibliotheek in Reusel meedoet aan de campagne Heel Nederland Leest. Bent u al een 2e keer langs geweest bij uw bibliotheek? Of eventueel een andere bibliotheek in uw omgeving? Want als u geïnteresseerd bent in het boek, heeft u daar ook recht op.

   Met vriendelijke groeten,
   Redactie MAX Vandaag

Bekijk ook

Meer