Duur 10:36
Gepubliceerd op 16 mei 2023

Patrick Bolder over onderschepte raketten, Europese tour Zelensky en bezetting Marioepol

Defensiespecialist Patrick Bolder schuift opnieuw aan bij Tijd voor MAX, om de laatste ontwikkelingen uit Oekraïne te bespreken. Want de oorlog met Rusland is nog steeds in volle gang. Oekraïne heeft Russische raketten, onderweg naar Kiev, uit de lucht gehaald en president Zelensky maakt een rondgang langs andere regeringsleiders, voor militaire steun. Ondertussen is het 1 jaar geleden dat Rusland Marioepol heeft bezet.

Patrick Bolder oorlog Oekraïne
Lees ook: Patrick Bolder over Russische luchtaanvallen, mogelijk tegenoffensief Oekraïne en telefoongesprek Xi en Zelensky

Geef een reactie

Reacties (2)

  Johannes9000 says:

  Hallo.
  Hallo, Patrick Bolder een man die watertand van de successen van Rutte door levering van miljarden, tanks en munitie etc.om te laten zien hoe goed wij zijn voor Oekraïne.
  Maar hoe vaak ik ook naar Max kijk nooit nooit nooit wordt er gesproken over de duizenden jonge jongens en mannen of het nu Russen of Oekraniners zijn die dagelijks door mijn belastinggeld worden vermoord. Het zal je zoon maar zijn die nog een heel leven voor de boeg heeft maar nooit meer thuis komt begraven in de loopgraven waar nu onze tanks over heen rijden en nooit meer boven water komen
  Maar altijd bij Mac die mannen van het leger met die vierdaagse medailles op echt het stroop loopt ze uit de mond van de successen van Oekraïne dank zij mijn geld waar ik geen toestemming voor heb gegeven.
  Elke week steek ik een kaars op voor al die jonge jongens die ook door onze regering zijn gedood.
  Waar is ons geweten?
  Jan

  Johannes9000 says:

  Dit is niet het enigste ik lees net dat Rutte samen met Engeland F16 gaat kopen en cadeau doet aan Oekraïne.
  Lang leve de armoe in Nederland.

Bekijk ook

Meer