Duur 11:42
Gepubliceerd op 27 maart 2023

‘Het Atelier: portret van Hella’: Freek de Jonge maakt film over Hella de Jonge en haar schilderijen

In de film ‘Het Atelier: portret van Hella’ staat Hella de Jonge centraal. Freek de Jonge volgt zijn vrouw, die zich tijdens de coronatijd toelegt op schilderen. In Tijd voor MAX vertelt ze over 2 van haar werken, waarin de Tweede Wereldoorlog een belangrijke rol vervult.

Eerder in de uitzending van Tijd voor MAX halen Freek en Hella de Jonge, samen met Janny van der Heijden, herinneringen op aan de overleden Wim de Bie (83).

Geef een antwoord

Reacties (2)

  DIEBIENE says:

  Mooie, indrukwekkende uitzending vanochtend, wat me vooral raakte is de film die Freek de Jonge maakte voor zijn vrouw Hella. Ook haar schilderijen en de uitleg zijn heel bijzonder. Graag zou ik de film willen zien, weet niet goed waar ik dat kan regelen? Misschien dat u me hierover informatie kunt geven?
  Met vriendelijke groet,
  Biene

   MAX Vandaag says:

   Beste DIEBIENE, bedankt voor uw reactie. We hebben momenteel een prijsvraag voor deze film online staan: https://www.maxvandaag.nl/prijsvraag-en-puzzel/prijsvraag-tvm/win-kaarten-film-het-atelier-portret-van-hella/. Op de website van Freek de Jonge staat er meer informatie. Vriendelijke groet, webredactie MAX Vandaag

Bekijk ook

Meer